Είκοσι χρόνια επιτυχημένης πορείας για τη δημιουργική απασχόληση Νέας Σμύρνης




Φέτος η Δημιουργική Απασχόληση στη Νέα Σμύρνη έκλεισε είκοσι χρόνια επιτυχημένης πορείας και προσφοράς στα παιδιά των δημοτών Νέας Σμύρνης.

Φιλοξένησε 400 παιδιά στο 1ο, 2ο Δημοτικό σχολείο και στο 9ο Νηπιαγωγείο. Μάλιστα, για πρώτη φορά δημιουργήθηκαν δύο τμήματα νηπίων στην προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Πολιτιστικού Οργανισμού να μην μείνει κανένα παιδί εκτός του προγράμματος.

Κύρια χαρακτηριστικά της Δημιουργικής Απασχόλησης είναι η ενασχόληση των παιδιών με βιωματικά παιχνίδια, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εκδρομές και επισκέψεις.

Φέτος τα παιδιά επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το Allou Fun Park, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου ενώ παρακολούθησαν πρόγραμμα ανακύκλωσης στο ψηφιακό Μουσείο και διάφορες ταινίες στο Γαλαξία.

Τα παιδιά απασχολούν ειδικευμένοι παιδαγωγοί, με μεράκι, ζήλο φροντίδα και αγάπη οι οποίοι τα βοηθούν να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, να κοινωνικοποιηθούν μέσω της επαφής τους με άλλα παιδιά και να μάθουν να συνεργάζονται αρμονικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.