Ενημερωτική συνάντηση – “open day” στην Κατασκήνωση της Ραφήνας




Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, από ώρα 11:00 έως 13:00, η Κατασκήνωση της Ραφήνας (οδός Βελανιδιάς 7) ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται γονείς και παιδιά που έχουν επιλεγεί σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας – “open day”.
Θα ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας, θα γνωρίσετε τα στελέχη που θα υλοποιήσουν τα φετινά κατασκηνωτικά και παιδαγωγικά προγράμματα, θα μάθετε για τις δράσεις μας και τις τελετές λήξης και θα λύσετε κάθε άλλη απορία που πιθανά έχετε.

Επίσης, θα βοηθήσετε το παιδί σας, ιδιαίτερα αν συμμετέχει για πρώτη φορά σε κατασκήνωση, να διαχειριστεί καλύτερα τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να προξενήσει αυτός ο μικρός αποχωρισμός.

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή την ενδιαφέρουσα εμπειρία…


 Πώς θα έρθετε

Μένουμε Νότια –έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.