Δήμος Αλίμου: Δημιουργία 100 ραμπών προσβασιμότητας στα πεζοδρόμια




Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη δημιουργία 100 ραμπών προσβασιμότητας στα πεζοδρόμια της Λεωφόρου Ιωνίας και στην οδό Δωδεκανήσου.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας (74.284 ευρώ με ΦΠΑ), είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ασφάλεια των πολιτών, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη κυκλοφορία των πεζών, ιδιαίτερα των ατόμων μειωμένης κινητικότητας με παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια κεντρικών δρόμων του Δήμου Αλίμου.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του, έχει αναλάβει ο Δήμος Αλίμου.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δήμος Αλίμου: Δημιουργία 100 ραμπών προσβασιμότητας στα πεζοδρόμια

  • 30/05/2018 at 4:28 μμ
    Permalink

    AKOMH KAI ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ;
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ PARKING TA ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.