Το ΕΠΑΛ Αλίμου στη 12η Έκθεση Μαθητικής Επιχειρηματικότητας του ΣΕΝ
Την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, οι μαθητές και οι μαθήτριες του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του ΕΠΑΛ Αλίμου, με την εικονική επιχείρηση που ίδρυσαν “Ευπαλίν Eco”, συμμετείχαν μαζί με άλλους 53 εκθέτες από όλη την Ελλάδα (εκτός Βόρειας Ελλάδας) στη 12η Εμπορική Έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ) που οργανώθηκε με την συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της εικονικής επιχείρησης διαμόρφωσαν το περίπτερό τους και εντυπωσίασαν τους κριτές με την επιχειρηματική τους ιδέα: «μεταποίηση χρησιμοποιημένων υλικών, σε νέα προϊόντα», τη δομή της επιχείρησης και βέβαια τα προϊόντα τους. Το περίπτερό του Σχολείου μας είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και σημείωσε σημαντικές πωλήσεις, ενώ τα κέρδη που επιτεύχθηκαν θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως προβλέπει το επιχειρηματικό σχέδιο που υποβλήθηκε .

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Μπαξεβανάκης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκηςκαι πολλοί άλλοι. Οι επίσημοι περιηγήθηκαν τα περίπτερα και φωτογραφήθηκαν με τους εκθέτες.

Χορηγοί της επιχειρηματικής προσπάθειας ήταν η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αλίμου και η επιχείρηση Botanicart.

Με το τέλος της εκδήλωσης, μαθητές και καθηγητές ευχαρίστησαν θερμά όσους τους στήριξαν και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά με νέες ιδέες.

(Στη φωτο η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αλίμου κ. Σοφία Νικηφορίδου με καθηγήτριες και μαθήτριες της “εικονικής επιχείρησης”)

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ: epalalimou.wordpress.com

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.