3Β: Ξεκίνησε το πρόγραμμα Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου
Με το 1ο Επιχειρηματικό εργαστήρι ξεκίνησε το πρόγραμμα Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου
Με το 1ο επιχειρηματικό εργαστήρι πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου η έναρξη του Προγράμματος Στήριξης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 18 συνολικά ομάδες που αιτήθηκαν συμμετοχής και διοργανώνεται από το Δήμο σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας PRISMA CONSULTING.
Η θεματολογία αφορούσε:
Α) στην αποτύπωση των 18 συνολικά προτάσεων που υποβλήθηκαν στο Πρόγραμμα και την τοποθέτηση των συμβούλων επιχειρηματικότητας επί των ιδεών και της προσέγγισης της κάθε ιδέας.

Αναπτύχθηκε διαλογική συζήτηση των επιμέρους στοιχείων των ιδεών και εκφράστηκαν προτάσεις για την ανάπτυξη, βελτίωση και στόχευση των ιδεών αυτών, με σκοπό την ωρίμανση τους.
Β) στην παρουσίαση θεμάτων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, αναπτύσσοντας βασικές έννοιες έναρξης καινοτόμων επιχειρήσεων με αναφορά επιτυχημένων παραδειγμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης, έγινε συνδυασμός της θεωρίας με πρακτικά παραδείγματα επί των 18 προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα του Δήμου και δόθηκαν οδηγίες & κατευθύνσεις για την μορφοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου της κάθε ιδέας.
Παράλληλα οι ομάδες είχαν την δυνατότητα να θέσουν διευκρινιστικά ερωτήματα και απορίες σχετικά με την εφαρμογή όλων των παραπάνω και να θέσουν τον πλάνο ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να προχωρήσουν στην ωρίμανση της ιδέας τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.