Τo ηλεκτρικό ποδήλατο της BMW με ενσωματωμένη στο σκελετό μπαταρία και αυτονομία 100 χιλιόμετρα! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
 

Με το νέο BMW Active Hybrid e-bike, η συλλογή BMW Lifestyle ανοίγει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο, αποδεικνύοντας πώς η καινοτόμα τεχνολογία και προηγμένη σχεδίαση μπορούν να συνδυαστούν με μία αισθητικά ελκυστική συνολική φιλοσοφία.

Το BMW Active Hybrid e-bike διαθέτει ένα σημαντικά εξελιγμένο κινητήριο σύνολο, το οποίο διακρίνεται για τη μεγάλη ισχύ του. Το προηγμένο ηλεκτρικό μοτέρ της Brose ενεργοποιείται όποτε ο αναβάτης χρειάζεται υποβοήθηση στα πετάλια. Με ισχύ 250 W και ροπή 90 Nm, το μοτέρ προσθέτει δύναμη και βελτιώνει την ευελιξία για την οποία είναι πασίγνωστη η BMW. Μία αφαιρούμενη μπαταρία 504 Wh παρέχει ενέργεια για την ηλεκτρική υποβοήθηση στα πετάλια χαρίζοντας αυτονομία έως 100 km. Ο αναβάτης μπορεί με ευκολία να ρυθμίσει το βαθμό υποβοήθησης μέσα από τη νέα οθόνη. Τέσσερα διαφορετικά προγράμματα ισχύος είναι επιλέξιμα, από το πρόγραμμα ECO (+50%) έως το TURBO (+275%) σε ταχύτητες έως 25 χλμ/ώρα. Επιπλέον, η παροχή ρεύματος micro USB και η λειτουργία Bluetooth επιτρέπουν στο χρήστη να συνδέσει το κινητό του στο ποδήλατο.

Το προφίλ του σκελετού διακρίνεται για το στυλ του, ενώ δίνει την αίσθηση ότι το ποδήλατο ορμά προς τα εμπρός. Επίσης, μοναδικά είναι τα χρώματα Frozen Black και Arctic Silver. Επίσης, το καινοτόμο σχήμα της eZone, η οποία κυκλοφορεί στην αγορά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποτελεί μία σχεδιαστική σύλληψη, εξελιγμένη με γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των e-bike και τις απαιτήσεις των αναβατών τους.

Το BMW Active Hybrid e-bike είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους εμπόρους της BMW. Προτεινόμενη τιμή λιανικής συν το ΦΠΑ είναι 3.540 ευρώ.

ΠΗΓΗ: greenagenda.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.