Ποιος δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη; (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Ρεπορτάζ: newsit.gr)

Η Δώρα Ζέμπερη είναι η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) στο Β’ Νεκροταφείο. Ο δολοφόνος της, της έκοψε το νήμα της ζωής στα 32 της χρόνια με αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δέχτηκε την επίθεση πάνω από τον τάφο φιλικού της προσώπου. Πήγαινε συχνά τον τελευταίο καιρό στο Β’ Νεκροταφείο, καθώς εκεί είχε ταφεί φιλικό της πρόσωπο.

Η ζωή που δεν πρόλαβε να ζήσει

Η Δώρα Ζέμπερη είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες. Φέτος, αποφάσισε να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό.

Συγκλονίζει ο πατέρας της που μιλά για πληρωμένο δολοφόνο καθώς, όπως λέει, το παιδί του εργαζόταν στο ΣΔΟΕ και χειριζόταν δύσκολες υποθέσεις.

“Να βγει και να πει το ΣΔΟΕ ποιες υποθέσεις χειριζόταν” είπε οργισμένος μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΝΗΘΕΙ

Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως έγινε το κακό, είπε ο άτυχος άνδρας. “Μέρα μεσημέρι να σκοτώσουν το κορίτσι;” αναρωτήθηκε και σημείωσε πως το έγκλημα έγινε απόγευμα, κοντά στις έξι “δίπλα σε βενζινάδικο και κοντά στη λεωφόρο Ηρακλείου”.

Ξέσπασε ο άτυχος άνδρας λέγοντας “ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω”.

Δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του ο πατέρας της 32χρονης λέγοντας πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία και όχι για έναν επαγγελματία δολοφόνο και πάλι η ευθύνη ανήκει στο κράτος καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες.

Όπως είπε ωστόσο, δεν γνωρίζει εάν η κόρη του, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και της εργασίας της στο ΣΔΟΕ δεχόταν κάποιες απειλές.

“Αν το γνώριζα δεν θα είχα χάσει το παιδί μου” είπε χαρακτηριστικά. “Είχε τη λίστα Λαγκάρντ κι άλλες 5 – 6 λίστες, απ’ ότι μου είχε πει το παιδί το ίδιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο χαροκαμένος πατέρας, ζητώντας ταυτόχρονα από το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει όλα όσα είχε αναλάβει στην υπηρεσία της η κόρη του, θεωρώντας ότι εκεί “κρύβεται” το κίνητρο της δολοφονίας. “Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι… Το ΣΔΟΕ να βγει σήμερα στον ελληνικό λαό και να πει ποιος “έφαγε” το παιδί μου”.

 

«Πονάμε που δεν θα την ξαναδούμε»

Για ένα κορίτσι που ήθελες να δουλεύεις μαζί της μίλησε η διευθύντρια της Α’ ΔΥΟ Πειραιά, Άννα Γερακούδη.

«Ήταν πολύ όμορφο και καλό κορίτσι» είπε μιλώντας συγκλονισμένη και με τη φωνή της να σπάει στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Όπως αποκάλυψε, η άτυχη Δώρα είχε ξεκινήσει φέτος να κάνει το μεταπτυχιακό της.

«Ήταν φιλική με όλους. Συνάδελφος από τις λίγες, από εκείνους που θέλεις να υπηρετείς μαζί της», είπε η κα Γερακούδη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.