“Γιορτή Αθλητισμού” στον Άγιο Δημήτριο
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγ. Δημητρίου, στην καθιερωμένη ετήσια “Γιορτή Αθλητισμού”, που φέτος θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, θα τιμήσει τους διακριθέντες αθλητές και ομάδες της πόλης μας για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες κατά την περίοδο περίοδο 2015-2016.

Θα βραβευθούν αθλητές και αθλήτριες που έχουν κατακτήσει
• 1η έως 3η Πανελλήνια νίκη
• 1η έως 6η Πανευρωπαϊκή νίκη
• 1η έως 8η Παγκόσμια νίκη
Επίσης, αθητές και αθλήτριες που έχουν συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, που συμμετέχουν σε εθνικές ομάδες, καθώς και ομάδες που έχουν ανέβει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Εάν υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες που δεν έχουν ενημερωθεί από τους συλλόγους τους ή ανήκουν στο δυναμικό συλλόγων εκτός του Δήμου Αγ. Δημητρίου, αλλά είναι δημότες/τισσές του, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον ΟΠΑΠ, προκειμένου να συμπεριληφθούν στα τιμώμενα άτομα.

Τηλ.: 2109760505
E-mail: [email protected]

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.