Συνεχίζονται οι παραστάσεις του θεατρικού έργου “Στερνή μου Νιότη”




sternimou

(Άγιος Δημήτριος) Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των παραστάσεων του έργου “Στερνή μου Νιότη”, της Μαρίας Μπακέλλα, που δόθηκαν από το νεοσύστατο Εφηβικό Θεατρικό Εργαστήρι, το ίδιο έργο ανεβαίνει από το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι στις 9,10,11, 16,17 και 18 Δεκεμβρίου 2016.

Τριάντα δύο μικρά παιδιά με φαντασία, λόγο και δημιουργικότητα, που πάντα ξέρουν, αντιλαμβάνονται, αισθάνονται και κατανοούν αυτά που νομίζουμε πως τους είναι δύσκολα, ανεβάζουν ένα έργο με διαφορετική δυναμική που μιλάει για τους δυο πόλους της ζωής, τη “νιότη” και τα “γηρατειά”, που μιλά για αυτούς τους ανθρώπους που ρωτάνε αχόρταγα «και μετά;» που τα γεγονότα τους προκαλούν, που αιφνιδιάζονται, θαυμάζουν και που πάντα βρίσκουν χαρά στο παιχνίδι της ζωής!

Οι παραστάσεις δίνονται στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου (Στρογγυλό), Παπάγου & Καλλιθέας (είσοδος από οδό Καλλιθέας).
Ώρα έναρξης: 20:15 • Είσοδος ελεύθερη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.