Μπράβο Πέτρο!!!
trofesgly

Μια σημαντική δωρεά, για τα αδέσποτα ζώα της πόλης, αποδέχθηκε ο Δήμος Γλυφάδας και ξεκινά άμεσα τη διανομή της, σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ). Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής κρέατος «Νιτσιάκος Α.Ε.», προσέφερε στο Δήμο 1,5 τόνο ζωοτροφών για σκύλους. Η δωρεά αυτή έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας που ανέλαβε, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, ο μαθητής Πέτρος Χατζηβασιλείου.Σημαντική παρέμβαση Κονδύλη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: Οι Αποκεντρωμένες είναι η ντροπή της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε θερμά τον Πέτρο, τελειόφοιτο μαθητή Λυκείου, για την προσπάθεια που έκανε μέσω της ιστοσελίδας Erranimals, ώστε η εταιρία Νιτσιάκος να συνεισφέρει με τη σπουδαία αυτή κίνηση στη μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα της πόλης, καθώς και την εταιρία για την προσφορά της.

Ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με τον ΣΠΑΖ και κτηνιάτρους της Γλυφάδας, έχει θέσει σε εφαρμογή και υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα για τον εμβολιασμό, την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X