“Βρήκαν απειλές στον υπολογιστή της κόρης μου”




foithkolaz

Κορυφώνεται η αγωνία για την εστεμμένη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, Μαρία Νέστορος, η οποία αγνοείται από τις 27 Αυγούστου. Η ίδια είχε εκμυστηρευθεί, λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, στη μητέρα της, πως χάκερ την απειλεί στο διαδίκτυο και για αυτό το λόγο η συμπεριφορά της ήταν διαφορετική. Στοιχείο το οποίο ερευνούν ειδικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών και η αστυνομία. Σήμερα, το πρωί, ο πατέρας της Μαρίας, Νίκος Νέστορος, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως ειδικοί τεχνικοί υπολογιστών του επιβεβαίωσαν πως στο laptop της 27χρονης υπάρχουν απειλητικά μηνύματα. «Είχα στείλει το laptop της κόρης μου σε ειδικούς τεχνικούς στην Ολλανδία,με τη βοήθεια της αστυνομίας, οι οποίοι έσπασαν τον κωδικό και αποκρυπτογράφησαν τα στοιχεία του υπολογιστή. Οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι η κόρη μου, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από χάκερς. Δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί πιστεύω ότι είναι ζωντανή και εάν ακούει όλα αυτά θα φοβάται ακόμα περισσότερο να εμφανιστεί», δηλώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Η γυναίκα μου τώρα βρίσκεται στην Ουκρανία και κλαίει μέρα – νύχτα. Εγώ δεν περιμένω μεγάλη βοήθεια από την ΕΛ.ΑΣ, ό,τι καταφέρω μόνος μου, για να βρω την κόρη μου».

Χθες το απόγευμα ο πατέρας της όμορφης κοπέλας, επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης προκειμένου να δώσει όσα στοιχεία ήξερε, αλλά και να ζητήσει για ακόμη μια φορά τη συνδρομή των αρμοδίων ώστε να εξεταστούν τα ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά στοιχεία τόσο του ηλεκτρονικού υπολογιστή όσο και του κινητού τηλεφώνου που είχε η 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση προσπαθούν να εντοπίσουν τι πραγματικά συνέβη το πρωινό της 27ης Αυγούστου και συγκεκριμένα το δίωρο 11 με 1 το μεσημέρι όταν από το διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης έφυγε η μητέρα της Μαρίας για να ψωνίσει. Μεταξύ αυτών των ωρών χάθηκαν και τα ίχνη της 27χρονης η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι και έκτοτε αγνοείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.