Άλιμος: Μια πλατεία στον κόμβο της ταλαιπωρίας




Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 182016 75519 μμ.bmp

Λύση στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται στον κόμβο Ιωνίας, Κυθηρίων και Θεομήτορος αναμένεται να δοθεί με τη δημιουργία πλατείας στο σημείο, στην οποία θα υπάρχει συνεχής ροή των οχημάτων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου αποφάσισε να γίνει μελέτη από συγκοινωνιολόγο και στη συνέχεια να κατασκευαστεί πλατεία στον κόμβο, για να μειωθούν τα ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα που προκαλούν πολλές φορές νεύρα στους οδηγούς.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει επιδεινωθεί μετά την τοποθέτηση φαναριών κατά μήκος της Θεομήτορος, με αποτέλεσμα η κάθοδος της Ιωνίας να είναι μαρτύριο για τους οδηγούς.

Όπως είπε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, το κόστος για τη δημιουργία πλατείας είναι περίπου 120.000 ευρώ και θα γίνουν προσπάθειες να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 182016 75607 μμ.bmp

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 182016 75921 μμ.bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.