Παλαιό Φάληρο: Bουλευτής δέχτηκε επίθεση από σκυλιά στην παραλία (VIDEO)




Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 572016 22837 μμ.bmp

Την αυθαιρεσία που επικρατεί στα νότια προάστια καταγγέλλει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, κοινοποιώντας μάλιστα επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αρχηγό της αστυνομίας και τον δήμο Παλαιού Φαλήρου, ενώ αναμένεται να κινηθεί και νομικά.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, τα ξημερώματα της 2ας Ιουλίου πήγε στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, όπου συχνά γίνονται πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη άδεια για αυτό. Ο σκοπός του βουλευτή ήταν να ελέγξει από που γίνεται η ηλεκτροδότηση των ηχείων, και όταν διαπίστωσε ότι αυτό γίνεται από κοντέϊνερ του δήμου, ζήτησε τον λόγο.
Εκείνη τη στιγμή, ο υπεύθυνος του χώρου, όπως καταγγέλλει, έδωσε εντολή στα δύο σκυλιά του να του επιτεθούν, όπως και έγινε, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο βουλευτής κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία όπως λέει έδειξε εξαιρετικά απρόθυμη στάση για να επιληφθεί του περιστατικού, ως όφειλε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: zougla.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.