“Δήμαρχε βάλε το γλυπτό στο σπίτι σου”




glyptovoul

Το γλυπτό που έχει τοποθετήσει η δημοτική αρχή στη Βουλιαγμένη φαίνεται να μην έχει ενθουσιάσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Όλα τα «φώτα» της δημοσιότητας έχουν στραφεί στο συγκεκριμένο γλυπτό, συγκεντρώνοντας καθημερινά αρνητικά σχόλια. Όχι για το «έργο» αλλά για το γεγονός ότι δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με την φυσιογνωμία της περιοχής.

«Καθημερινά με σταματούν στον δρόμο και μου λένε τι θα γίνει με αυτό το άγαλμα, δεν ταιριάζει» τόνισε ο Διονύσης Κοντονής.

Ο Δημοτικός σύμβουλος στην χθεσινή συνεδρίαση απευθυνόμενος στον Δήμαρχο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να απομακρύνεται το άγαλμα από την Βουλιαγμένη, είναι ακαλαίσθητο και δεν ταιριάζει καθόλου στην περιοχή, οι κάτοικοι δεν το θέλουν».

Μάλιστα ο Δ.Κοντονής προέτρεψε τον Γρ.Κωνσταντέλλο να το πάρει στο σπίτι του. «Δήμαρχε, αν σας αρέσει τόσο πολύ το συγκεκριμένο έργο, να το βάλετε στο σπίτι σας»…

Ίσως η δημοτική αρχή να ξανά σκεφτεί την συγκεκριμένη επιλογή και να απομακρύνει το γλυπτό και να το τοποθετήσει σε κάποιο άλλο σημείο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από την στιγμή που οι κάτοικοι δεν το θέλουν.

ΠΗΓΗ: notiareport.gr

Δείτε τα σχόλια για το γλυπτό στο group “Το Forum των 3Β”

Ιωάννα Γκλαβα Πριν λίγες ημέρες ήμουν στη στάση προσπαθούσα να μην βλέπω αυτό το έκτρωμα δεν μπορούσα όμως να μην ακούω τον σχολιασμό κάποιον άγνωστων πολιτών που γελώντας μέσα σε όλα αναρωτιοντουσταν αν ο καλιτεχνης είχε ξεχάσει να φτιάξει ουρά. …………..!!!!!!!

Aspasia Antoniou Δεν ταιριαζει καθολου…οπως εχω ηδη πει εγω επαθα πολιτισμικο σοκ οταν το ειδα πρωτη φορα…Ειναι πολυ ωραιο για να μπει μπροστα στην Εθνικη Πινακοθηκη η σε καποιο κεντρικο σημειο της πολης. ..οχι στην παραλια!!!!

Γεώργιος Μαυρωνάς Γνώμη μου είναι όπου υπάρχουν τέτοια γλυπτά. ..να αντικατασταθούν με παραστάσεις αρχαιοελληνικές…ήρωες θεότητες κτλ…αυτή είναι η ιστορία μας ο πολιτισμός μας…έτσι όλοι θα θυμούνται κ οι ξένοι θα έχουν ενδιαφέρον να τα φωτογραφιζουν μιας και έχουν διαβάσει κ ξέρουν πιο πολλά από εμάς για την ιστορία μας
..τα πάντα να έχουν άρωμα Ελλάδας στήν Ελλάδα. ..όπως το ίδιο στην Ινδία Κίνα κτλ. ..όταν πας θαυμάζεις τον πολιτισμό τους κ δέν έχεις την εντύπωση ότι βλέπεις τα ίδια σε άλλο κράτος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.