Συγχαρητήρια στην Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού




Φέρνοντας σε πέρας το μεγάλο εθελοντικό έργο του σχεδιασμού και της διαχείρισης των εθελοντών και των διασωστών του διεθνούς αγώνα ορεινού τριάθλου “X-Terra Greece Championship 2016”, που διεξήχθη το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού αποδεικνύει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε εθελοντικό έργο.

Η επιτυχής διαχείριση ενός πλήθους 90 ανθρώπων σε μια μεγάλη και τεχνικά πολύ δύσκολη διαδρομή πόλης και βουνού, με πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα, πολλές ιδιαιτερότητες και σημαντικό αριθμό απροόπτων και ατυχημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα, που όλα αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά, αποδεικνύει την αξία και τις ικανότητες των εθελοντών της Ε.Δ.Ν.Υ. που έτρεξαν, αγχώθηκαν, οργάνωσαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο, παντού.

Οι έπαινοι και οι ευχαριστίες των διοργανωτών αλλά κυριότερα οι έπαινοι και οι ευχαριστίες των ίδιων των παγκοσμίου κλάσης αθλητών είναι η απόδειξη και η μεγαλύτερη ανταμοιβή.
Από την πλευρά μας ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το τεράστιο έργο, ως οργανωμένες ομάδες ή μεμονωμένοι εθελοντές. Είστε πάρα πολλοί για να σας αναφέρουμε ξεχωριστά αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά για ευχαριστίες και για μελλοντική συνεργασία. Όλοι θα πρέπει να είστε περήφανοι για το έργο σας!

Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ενα μεγάλο ευχαριστω στις εθελοντικές μας ομάδες και όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και το ίδιο θα πρέπει να αισθάνεστε και εσείς, αφού κερδίσατε με την αξία σας τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό όλων των αγωνιζομένων για το έργο σας!
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Νοτίου Υμηττού, την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης την ομάδα Ποδήλατο-Δράση Εθελοντισμός, τους εθελοντές του Δήμου Βουλας Βάρης Βουλιαγμένης, την Τροχαία Ελληνικού, την Πυροσβεστική, την Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας, τους υπαλλήλους του Δήμου, τους υπαλλήλους της ΕΤΑΔ -Πλάζ Βουλιαγμένης, την LifeGuard Hellas και πολλούς άλλους!
Spiros Kinias δεν υπάρχουν λογια! emoticon smile
Ανήκετε πλέον όλοι με την αξία σας στη μεγάλη οικογένεια του XTERRA!
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής – Hellenic Rescue Team of Attica Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά Lifeguard Hellas Save & Rescue Volunteer Team
‪#‎xterragreece‬

https://www.facebook.com/xterragreece/

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.