Ο Κωνσταντέλλος συγκυβερνήτης στο Rally Sprint Regularity 2016 (VIDEO)
konkremasmenos

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, θα πάρει μέρος σαν συνοδηγός στο Rally Sprint Regularity 2016, που θα γίνει στον Κρεμασμένο Λαγό της Βούλας. Το αυτοκίνητο θα οδηγεί ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Ζυγούρης.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Ιστορικών Αυτοκινήτων αναβιώνει την Κυριακή, 5 Ιουνίου, μετά από 40 χρόνια περίπου, την Ιστορική «Ανάβαση Βούλας», στον φημισμένο «Κρεμασμένο Λαγό».

Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης  Βούλας Βουλιαγμένης, θα διοργανωθεί με τη μορφή rally sprint regularity, μια ήπια μορφή«αγώνα», που προάγει την οδική ασφάλεια και σέβεται το περιβάλλον και τους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι συμμετέχοντες θα διαγωνισθούν στην ίδια ειδική διαδρομή ακριβείας τρεις φορές.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν επιλεγμένα ιστορικά αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχει και ειδική κατηγορία «Legend», δηλαδή οχημάτων & αγωνιζομένων, των οποίων το όνομα τους είναι συνδεδεμένο με το θρύλο του Κρεμασμένου Λαγού.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής στις 10:00 και ο αγώνας θα αποτελείται από μία απλή διαδρομή συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων και από 1 ειδική διαδρομή ακριβείας, που θα εκτελεσθούν 3 φορές.

Ο τερματισμός και η απονομή θα γίνουν στην πλατεία Αλσους, στον Αγιο Νεκτάριο στο Πανόραμα Βούλας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα ισχύσει ρύθμιση της κυκλοφορίας με το δρόμο προς το νεκροταφείο να μονοδρομείται με ανοδική πορεία και η επιστροφή να γίνεται μέσω του Πανοράματος,με συνοδεία αυτοκινήτων να δείχνουν το δρόμο. Επίσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει λεωφορείο του Δήμου που θα εκτελεί συνέχεια δρομολόγια από την Πλατεία Αλσους προς το νεκροταφείο για εξυπηρέτηση του κοινού και των θεατών.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε σε παλαιότερους αγώνες που έχουν γίνει στην πόλη και τις ιδιαίτερες σχέσεις της Βούλας με τα ιστορικά αυτοκίνητα.

Τόνισε πως ο Δήμος, μέσα από τον αγώνα αυτόν που θα γίνει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, θέλει να αναδείξει το μοναδικό περιβάλλον της περιοχής του Πανοράματος.

Παράλληλα ενημέρωσε πως θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας και τα όρια ταχύτητας σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβαίνουν αυτά που προβλέπει ο ΚΟΚ και όσοι δεν συμμορφώνονται θα τιμωρούνται ακόμα και με αποκλεισμό.

Τέλος, ο Δήμαρχος αποκάλυψε ότι θα είναι συνοδηγός στον αγώνα, με οδηγό τον Δημοτικό Σύμβουλο, Νίκο Ζυγούρη.

konzygouris
Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και Νίκος Ζυγούρης σε παλαιότερο αγώνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

09:00-10:00 Συγκέντρωση και Διοικητικός έλεγχος στην πλατεία Αλσους στον Αγ. Νεκτάριο

10:00 1o Σκέλος

11:30 2o Σκέλος

13:00 3o Σκέλος

15:00 Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων & απονομή επάθλων. Τα ωράρια των διαδρομών & ανασυγκροτήσεων αναφέρονται στην εκκίνηση και στον τερματισμό του πρώτου αυτοκινήτου. Το τελευταίο θα διέρχεται περίπου μιάμιση ώρα μετά.

Για πληροφορίες και κανονισμό στα τηλέφωνα 210 97.04.457 και 6945700040 Μιχάλης Μουζούκης ή στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ.

Ο Σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών γιατην καλύτερη ροή του προγράμματος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.