Λύση για την αστυνόμευση στον Άλιμο




Επιτέλους  το τμήμα ασφάλειας Αλίμου, αποκτά καινούριο περιπολικό με συμβατικές πινακίδες. Το τελευταίο διάστημα τα χέρια των αστυνομικών ήταν “δεμένα” αφού δεν είχαν στη διάθεσή τους υπηρεσιακό όχημα για να περιπολούν την πόλη και να κάνουν παρακολουθήσεις υπόπτων ( το προηγούμενο αποσύρθηκε λόγω παλαιότητας).

Πολλές φορές αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν τα δικά τους αυτοκίνητα.

Όπως είπε χτες στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, στο θέμα έδωσε λύση ο γενικός γραμματέας  Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ύστερα από συνάντηση που είχε με τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, Χριστίνα Βράνη και Χρυσόστομο Αγγελόπουλο.

Ο κ. Αναγνωστάκης έδωσε εντολή να δοθεί στο τμήμα ασφάλειας Αλίμου ένα περιπολικό με συμβατικές πινακίδες για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους οι αστυνομικοί και να αστυνομεύουν σωστά την πόλη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Λύση για την αστυνόμευση στον Άλιμο

  • 02/04/2016 at 5:16 μμ
    Permalink

    Αξίζει να αναφερθούμε ότι για την επιτυχία και το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, ήταν το επιπλέον ενδιαφέρον και ο ζήλος του κ. Χρυσόστομου Αγγελόπουλου πρ. αξιωματικού της αστυνομίας, στην αντιτρομοκρατική και ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, όπου σήμερα αγωνίζεται καθημερινά στο πλευρό των πολιτών του Αλίμου,που λίγοι γνωρίζουν, καθώς συντονίζει τις κινήσεις της δημοτικής μας αστυνομίας και μάλιστα αφιλοκερδώς.Όλοι μας ας υποστηρίξουμε κι ας διευκολύνουμε αυτό το έργο δίνοντας λύσεις στα προβλήματα στον Δήμο μας και να συνεργαστούμε για την επίλυσή τους.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.