Φύτεψαν 8000 δενδρύλλια στο Πευκωτό (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η δεντροφύτευση, που διοργάνωσε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, με τη βοήθεια των εθελοντικών ομάδων του Δήμου, στη βόρεια πλαγιά του λόφου Πευκωτό στα Πηγαδάκια Βούλας.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι συνδημότες μας βρέθηκαν στο Πευκωτό για να φυτέψουν 8000 δενδρύλλια, που προμηθεύτηκε ο Δήμος από τον ΣΠΑΥ,  προκειμένου να αναδασωθεί η περιοχή που είχε καεί σε μεγάλη πυρκαγιά τον Αύγουστο του 2010.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Πρωταγωνιστές της δράσης ήταν οι μικροί μαθητές, οι οποίοι με τη βοήθεια της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των εκπαιδευτικών συμμετείχαν μαζικά στη δεντροφύτευση και ειδικά οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης οι οποίοι υιοθέτησαν το δέντρο που φύτεψαν και έτσι αναλαμβάνουν πλέον να συμμετέχουν και στη φροντίδα του.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, χαρακτήρισε τη συμμετοχή των μαθητών στην αναδάσωση το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα της ημέρας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.