XTERRA Greece Championship 2016




Ride and/or Run the XTERRA Greece Championship course!
Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου η XTERRA Greece σας προσκαλεί να γνωρίσετε απο κοντά, τις διαδρομές ποδηλασίας ή/και τρεξίματος του XTERRA Greece Championship 2016.
To σημείο συνάντησης είναι το parking του ξενοδοχείου Vouliagmeni Suites στη Βουλιαγμένη www.vouliagmenisuites.com (Οδός Πανός).
Στις 10:30 θα ξεκινήσουμε για την μια στροφή των 15km του ποδηλατικού σκέλους και στις 12:00 για την μια στροφή των 5km του αγώνα τρεξίματος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η πρώτη συνάντηση μας, αφορά γνωριμία με τις διαδρομές του αγώνα και ο ρυθμός θα ειναι σχετικά χαλαρός.
Σκοπός μας είναι να καθιερώσουμε συναντήσεις/προπονήσεις κάθε ΣαββατοΚύριακο, στις οποίες θα μπορείτε να μάθετε καλύτερα τις διαδρομές του αγώνα, αλλά και να βελτιώσετε την τεχνική και το επιπεδο σας και στα 2 αγωνίσματα, μέσα απο συμβουλές και μυστικά απο έμπειρους αθλητές και προπονητές που θα έχουμε μαζί μας στο μέλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες και επιβεβαίωση συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 6934696191
Θα χαρούμε να σας δούμε απο κοντά.
XTERRA Greece – Live More!
‪#‎xterra‬ ‪#‎xterragreece‬ ‪#‎xterragreecechampionship‬‪#‎xterravouliagmeni2016‬

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.