Συλλήψεις ταξιτζήδων σε Βουλιαγμένη και Ελληνικό




Με χειροπέδες 11 οδηγοί ταξί που συνελήφθησαν σε επιχειρήσεις της αστυνομίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής γιατί είχαν πειραγμένα ταξίμετρα και ταμειακές μηχανές.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Οι οδηγοί συνελήφθησαν στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού, στον Πειραιά, στην Καλλιθέα, στη Βουλιαγμένη και στο Ελληνικό. Χρησιμοποιώντας ειδική συνδεσμολογία, διέκοπταν τη σύνδεση των ταξιμέτρων με τις ταμειακές μηχανές, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται αποδείξεις και να διαφεύγουν της καταβολής του φόρου.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου για υποκλοπή μεταφορικού έργου, το οποίο έχει ανατεθεί με νόμο σε άλλο φορέα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.