«ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ μέσα από το σινεμά…»




Αξιοποιώντας την τέχνη του κινηματογράφου ως μέσο για την ευαισθητοποίηση της κοινότητας στην πρόληψη και την προαγωγή της ψυχικής υγείας, το Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού-Αργυρούπολης (σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ), συνδιοργανώνει με την Ένωση Συλλόγων Γονέων, για δεύτερη χρονιά φέτος, σειρά ειδικών προβολών κινηματογραφικών ταινιών με θέμα: «ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ μέσα από το σινεμά…».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Οι προβολές συνοδεύονται από σύντομες παρεμβάσεις πάνω στη θεματική της ταινίας από τους ψυχολόγους του Κέντρου. Ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, με στόχο να αναδυθούν και να προσεγγιστούν ερωτήματα και προβληματισμοί που αφορούν τη σχέση στο ζευγάρι.

Η αυλαία ανοίγει στις 17/1/2015 με την ταινία του Φρέντερικ Φοντέιν «Μια σχέση πορνογραφική» και ακολουθούν οι ταινίες: «Blue Valentine» του Ντέρεκ Σιανφράνς (7/2) , «Ανωτέρα βία» του Ρούμπεν Έστλαντ (3/4), «Σκηνές από ένα γάμο» τουΊνγκμαν Μπέργκμαν (15/5) και τέλος, «Wild» του Ζαν-Μαρκ Βαλέ (26/6).

Το πρόγραμμα προβολών θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό-συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», Λεωφόρος Κύπρου 68, Αργυρούπολη, ώρα έναρξης προβολής: 18:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης, τηλ. 2109961000, (www.kpiliotropio.gr[email protected], και fb: Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού-Αργυρούπολης Ηλιοτρόπιο)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.