Δωρεάν γαστρεντερολογικές εξετάσεις σε ευπαθείς ομάδες
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης και του πρωτοκόλλου συνεργασίας με τους “Συμμάχους Υγείας”του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ένα πρόγραμμα εθελοντικής προσφοράς ιατρικής φροντίδας και όχι μόνο,που απευθύνεται σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του δήμου μας θα λειτουργήσει ένα ακόμη ιατρείο σε εθελοντική βάση, το γαστρεντερολογικό ιατρείο.
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

Ο σκοπός της λειτουργίας του θα είναι η συνολική εκτίμηση των ειδικών νοσημάτων του πεπτικού. Δεν θα προσφέρει επεμβατικές υπηρεσίες αλλά θα δίνει μια ακόμη δυνατότητα εξέτασης, διάγνωσης και συζήτησης των πολιτών, για τις πιθανές λύσεις σε θέματα που αφορούν τον οισοφάγο, στομάχι και έντερο.

 Το ιατρείο θα γίνεται από τον εθελοντή ιατρό Γαστρεντερολόγο -Ηπατολόγο κ/ο Αλέξανδρο Σμυρνίδη στους χώρους των Α Κ.Α.Π.Η Ελληνικού (Χ. Τραπεζούντος 8 Ελληνικό) και στο Α Κ.Α.Π.Η Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27 Αργυρούπολη) πρωί πάντα μετά από ραντεβού.

Για ραντεβού μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλ:210 -9958620.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.