To “Αυτοκίνητο του 2016″ έρχεται στον Άλιμο




 

(του Γιάννη Σταυρόπουλου)
Οι δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», ανέδειξαν ύστερα από μυστική ψηφοφορία τα 10 αυτοκίνητα που είναι υποψήφια για το βραβείο «Αυτοκινήτου του 2016».

Από τη λίστα των 10 φιναλίστ, ένα από αυτά και ύστερα από τη δεύτερη μυστική ψηφοφορία θα κερδίσει τον επίζηλο τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016 για την Ελλάδα

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι από τα δύο μοντέλα της Suzuki, Vitara και Celerio, (αυτοκίνητα που ταιριάζουν στη σημερινή πραγματικότητα με τα capital controls και τη γενική οικονομική κρίση) κανένα δεν προκρίθηκε στο top 10, κάτι που πρέπει να προβληματίσει την εισαγωγική εταιρία για το πώς επικοινωνεί τα μοντέλα της.

Να σημειωθεί ότι ο θεσμός συμπληρώνει τα 10 χρόνια λειτουργίας του, με την φετινή απονομή να πραγματοποιείται στον Kitchen Bar του Στηβ Κακέτση, στον Άλιμο, τον Δεκέμβριο.

Τα 10 υποψήφια

CITROEN C1/PEUGEOT 108

FIAT 500X

FORD MONDEO

HYUNDAI i20

JEEP RENEGADE

OPEL ASTRA

RENAULT TWINGO

SMART FORTWO/FORFOUR

SSANGYONG TIVOLI

VW PASSAT

ΠΗΓΗ:motori.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.