Αυτοκίνητο “κρεμάστηκε”, λόγω της ολισθηρότητας, στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Tύχη βουνό είχε η οδηγός του Fiat Punto που βλέπετε κρεμασμένο στις μπάρες, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ερχόταν από την Αργυρούπολη με κατεύθυνση τη Γλυφάδα. Πάνω στη γέφυρα του Praktiker, η οδηγός στρίβοντας αριστερά για να μπει στον παράδρομο και να βγει στη Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο, λόγω της ολισθηρότητας και το αυτοκίνητο βρέθηκε κρεμασμένο στις σιδερένιες μπάρες.

Αν έτρεχε λίγο παραπάνω, είναι αμφίβολο αν οι μπάρες (οι βάσεις τους έχουν σαπίσει), θα συγκρατούσαν το αυτοκίνητο, το οποίο θα έπεφτε από ύψος τουλάχιστον 4 μέτρων και θα κατέληγε στο οδόστρωμα της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Το αυτοκίνητο στην φωτογραφία που το βλέπετε είναι κατεβασμένο¨μας είπε ένα αυτόπτης μάρτυρας”το αυτοκίνητο ήταν κρεμασμένο με την μούρη προς τα κάτω και το πίσω μέρος του ήταν στον αέρα…”

Αστυνομικός της τροχαίας είχε διακόψει την κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα, με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, γιατί υπήρχε φόβος το αυτοκίνητο να βρεθεί στο κενό.

Η οδηγός βγήκε σοκαρισμένη από την πόρτα του συνοδηγού και έκανε το σταυρό της γιατί γλύτωσε από τα χειρότερα.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο  Λάζαρος Τογρίδης, αντιδήμαρχος Πόλης του δήμου  Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο οποίος συντόνισε τις ενέργειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές στις προστατευτικές μπάρες.

Τέλος καλό όλα καλά!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Αυτοκίνητο “κρεμάστηκε”, λόγω της ολισθηρότητας, στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 22/10/2015 at 1:42 μμ
    Permalink

    Το αυτοκίνητο στην φώτο που το βλέπετε είναι κατεβασμένο!το αυτοκίνητο ήταν κρεμασμένο με την μουρη προς τα κάτω Κ το πίσω μέρος του ήταν στον αερα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.