Ένα μεγάλο ευχαριστώ!




Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά όλες τις γυναίκες μέλη και φίλες της Ένωσης Γυναικών, εξαιρετικά τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Ηπειρωτών Γλυφάδας και τον πρόεδρό τους κ. Μάκη Ζωίδη , τον Σύνδεσμο Φίλων χορού και παράδοσης και την πρόεδρό τους κ. Αναστασία Βατιμπέλα , το βιβλιοπωλείο Φάσμα της κας Λουκίας Μάη μέλος του σωματείου μας,τα Μαξ Stores , το σουπερ μάρκετ Γαλαξίας , το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και πολλούς άλλους φίλους που μας εμπιστεύθηκαν και πρόθυμα προσέφεραν από το υστέρημά τους μεγαλύτερη ποσότητα σχολικών ειδών από πέρυσι και στήριξαν τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη που σήμερα πλέον γίνεται αυτoσκοπός .

Η συμβολή των εθελοντών ως κοινωνική προσφορά προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι ανεκτίμητης αξίας διότι εκείνο που κυρίως προσφέρεται είναι η καρδιά. Έχει διαπιστωθεί από την εμπειρία, ότι όπου υπάρχει η θέληση αποδίδει αξιόλογους καρπούς. Η αγάπη είναι κυρίως πράξη. Είναι σημαντικό ότι δεν χάθηκε ακόμη η ανθρωπιά από τον κόσμο, και εκφράζεται μέσα από συλλογικές προσπάθειες ευαισθησίας και προσφοράς.

Σημειώνουμε ότι συγκεντρώθηκαν είδη που καταμετρήθηκαν , παραδόθηκαν και παραδίδονται καθημερινά σε ευπαθείς οικογένειες με παιδιά . Μέρος των ειδών θα προσφερθεί στο Δήμο Γλυφάδας που πραγματοποιεί την δράση ‘’Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες ‘’ μαζί με την Ένωση Γονέων και τον εμπορικό σύλλογο Γλυφάδας.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος Λένα Μαυρακάκη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.