Σπάει τα χρονόμετρα ο Βαζαίος του ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (VIDEO)




Δείτε την τρομερή κούρσα του Ανδρέα Βαζαίου στα προκριματικά των 200μ. μεικτή ατομική όπου συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ και προκρίθηκε με τον 5ο καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Καζάν.

Η προϋπάρχουσα αίσθηση ότι ο Ανδρέας Βαζαίος πηγαίνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, ευρισκόμενος στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της καριέρας του, επιβεβαιώθηκε απόλυτα στην πρώτη κούρσα του στα 200μ. μικτή ατομική.

Ο 21χρονος κολυμβητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης έκανε μεγάλη εμφάνιση στα προκριματικά του αγωνίσματος στο οποίο ειδικεύεται, συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ και πέρασε πολύ άνετα στους απογευματινούς (18:45) ημιτελικούς, δείχνοντας ικανός να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω.

Ο Βαζαίος τερμάτισε δεύτερος στη σειρά του με 1:58.92 και πέρασε ως πέμπτος στο σύνολο, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο Ρωμανός Αλυφαντής με 1:59.41 από τις 9 Μαϊου 2009 στον Άλιμο.

Ταχύτεροι του Έλληνα πρωταθλητή ήταν μόνο ο Αμερικανός σούπερ-σταρ Ράιαν Λόχτε (1:57.90), ο οποίος κυνηγάει στο Καζάν τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο του σε αυτό το αγώνισμα, ο Βρετανός Ντάνιελ Τζον Γουάλας (1:58.28), ο Κινέζος Σουν Γουάνγκ (1:58.33) και ο Αμερικανός Κόνορ Ντουάιερ (1:58.63). Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα φαβορί για μετάλλιο, ο Ούγγρος Λάζλο Τσεχ, αποσύρθηκε από τα 200μ. μικτή, προκειμένου προφανώς να μην καταπονηθεί ενόψει της απογευματινής συμμετοχής του στον τελικό των 200μ. πεταλούδα.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.