Κατάληψη από αντιεξουσιαστές στο δημαρχείο Νέας Σμύρνης




Σε κατάληψη από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου βρίσκεται από σήμερα τις 07:30 το δημαρχείο Νέας Σμύρνης.

Ομάδα αντιεξουσιαστών, αποτελούμενη από 20 άτομα, εισέβαλε στο κτήριο επί της Ελευθερίου Βενιζέλου κι αφού έδιωξαν τους υπαλλήλους του δημαρχείου κρέμασαν ένα πανό στην πρόσοψη, στο οποίο αναγράφονται τα εξής: «Ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό» από την «Κονωνική-ταξική αντεπίθεση».

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, ο οποίος τόνισε πως «ήρθα στις οκτώ και άφησαν εμένα και τους συνεργάτες μου να περάσουμε μέσα.
Ωστόσο, δεν αφήνουν τον κόσμο να εξυπηρετηθεί και τους εργαζόμενους να δουλέψουν. Από όσο ξέρω θα κρατήσει μία μέρα, έως τις 14:30 που είναι ανοιχτό το δημαρχείο».

«Ενημέρωσα απλώς την αστυνομία» που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο χωρίς να έχει επέμβει, σημείωσε ακόμη ο κ. Τζουλάκης. «Οι καταληψίες δεν έχουν κάνει ούτε ακρότητες ούτε κάτι άλλο», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ανάρτηση τους στο Διαδίκτυο η ομάδα αντιεξουσιαστών προχώρησε στην κατάληψη αυτή ως ένδειξη αλληλεγγύης στα αιτήματα των απεργών πείνας, ανταποκρινόμενη στο διεθνές κάλεσμα αλληλεγγύης για την απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων, που διανύουν την 30ή ημέρα.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.