Έριξαν φόλες σε αδέσποτα στον Άλιμο!




(Anna Kesisoglou)

Καλησπέρα σας όντως για τον Άλιμο χθες ήταν μια τραγική ημέρα γιατι έβαλαν φόλες σε δύο διαφορετικά σημεία του Αλίμου.
Βέβαια με ομαδική δουλειά καταφέραμε και σώσαμε τα αδέσποτα σκυλιά! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Maria Moutsatsou, το ΣΠΑΖ (Fofi Dimitriadou & Maria Sougkra), την ZEIL Elizabeth Mimikelli) και τους εθελοντές Kostas Margianos, την Fay Volorou, και τα παιδιά που φροντιζαν επί χρόνια αυτα τα σκυλιά τον Γιώργο, την Αφροδίτη και τον Γιώργο για την συμμετοχή τουσ στην ομαδική προσπάθεια.
Βεβαια δυστυχώς η χθεσινή μέρα μας επιφύλασσε και την εύρεση από δημότη 4 νεογέννητων γατιών μέσα σε σκουπιδοτενεκέ και ευτυχως βρέθηκε γατομάνα που θύλαζε και τα δέχτηκε και είναι ζωντανά! Να ευχαριστήσω μια ακόμη φορά την Φαιη που έμεινε μαζί μου μέχρι την παράδοση των γατιών στην γατομάνα παρόλη την κούραση που περάσαμε από τα προαναφερθέντα!

"Δυστυχώς αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε σε άλλους δήμους,γίνονται και εδώ στον Δήμο Αλίμου. Άνθρωποι χωρίς καμία παιδεία πετάνε φόλες και δολοφονούν με βίαιο και βασανιστικό τρόπο τα αδέσποτα. Αδέσποτα που στειρώνουν και φροντίζουν καθημερινά εθελοντές του Δήμου Αλίμου. Σήμερα μια τραγική μέρα. Έριξαν φόλα σε δυο σημεία στον Άλιμο, μια σε σκυλιά και σε άλλο σημείο σε γατιά. Είναι ντροπή να κλείνουμε τα μάτια μας και να μην μιλάμε.Αν κάποιος γνωρίζει ή υποψιάζεται κάποιον/κάποια οφείλει να μιλήσει. Ο νόμος εφαρμόζεται και είναι καιρός πια να εφαρμοστεί και στον Δήμο Αλίμου!"
Δυστυχώς αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε σε άλλους δήμους,γίνονται και εδώ στον Δήμο Αλίμου. Άνθρωποι χωρίς καμία παιδεία πετάνε φόλες και δολοφονούν με βίαιο και και βασανιστικό τρόπο τα αδέσποτα. Αδέσποτα που στειρώνουν και φροντίζουν καθημερινά εθελοντές του Δήμου Αλίμου. Σήμερα μια τραγική μέρα. Έριξαν φόλα σε δυο σημεία στον Άλιμο, μια σε σκυλιά και σε άλλο σημείο σε γατιά. Είναι ντροπή να κλείνουμε τα μάτια μας και να μην μιλάμε.Αν κάποιος γνωρίζει ή υποψιάζεται κάποιον/κάποια οφείλει να μιλήσει. Ο νόμος εφαρμόζεται και είναι καιρός πια να εφαρμοστεί και στον Δήμο Αλίμου!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.