O Τάσος Γιαννίτσης νέος πρόεδρος της LAMDA Development – θα αναλάβει το θέμα του Ελληνικού




Νέο πρόεδρο εξέλεξε η εταιρεία LAMDA Development μετά την παραίτηση του Πέτρου Καλαντζή από τη θέση του Μη Εκτελεστικού Προέδρου και της Θεοδώρας Ζερβού από τη θέση του Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση του της 26 Μαρτίου 2015, προχώρησε στην εκλογή του Αναστάσιου Γιαννίτση και της Ευγενίας Παΐζη σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών, με θητεία το υπόλοιπο της θητείας του ΔΣ και ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Αναστάσιος Γιαννίτσης, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος

Ευάγγελος Χρόνης, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος

Οδυσσεύς Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

Φώτιος Αντωνάτος, μη εκτελεστικό μέλος

Γεώργιος Γεράρδος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Οδυσσεύς Κυριακόπουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Αχιλλεύς Κωνσταντακόπουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Ευγενία Παΐζη, μη εκτελεστικό μέλος

Δημήτριος Πολίτης, μη εκτελεστικό μέλος

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών της αγοράς ακινήτων ο κ. Γιαννίτσης θα αναλάβει το θέμα του Ελληνικού.

Ποιος είναι ο Τάσος Γιαννίτσης

Ο κ. Αναστάσιος Γιαννίτσης ήταν Επίτιμος καθηγητής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Σπούδασε Νομικά και Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στα Οικονομικά από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βερολίνου.

Διετέλεσε Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών (2000-2001), Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (2001-2004), Υπουργός Εξωτερικών (άνοιξη 2014) και Υπουργός Εσωτερικών (Νοέμβριος 2011 – Μάιος 2012), Επικεφαλής Οικονομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού (1994-2000), Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (1989-90 και 1993-1994), Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ελληνικών Πετρελαίων (2009-2011). Έχει δημοσιεύσει βιβλία σε θέματα οικονομίας και πολιτικής και μεγάλο αριθμό άρθρων σε θέματα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά. Στο επίκεντρο των επιστημονικών του εργασιών βρίσκονται τα θέματα της αναπτυξιακής θεωρίας και πολιτικής, τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, τα διεθνή οικονομικά, θέματα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και τα οικονομικά της τεχνολογίας.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.