“Τρέμετε γόπες” – σκούπα φαράσι και σακούλες, τέλος για το δήμο Αλίμου (VIDEO)
Σκούπα και φαράσι τέλος, για το δήμο Αλίμου. Από τη Δευτέρα μπήκαν στη μάχη για την καθαριότητα, σε πεζοδρόμια και πλατείες, χειροκίνητες σκούπες νέας γενιάς, οικολογικές, που ρουφάνε τα σκουπίδια χωρίς να καταναλώνουν ενέργεια. Το τελευταίο τεστ έγινε από το δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Αρτέμη Καραμολέγκο, στο καθιερωμένο παζάρι με τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες.

Ανδρέας Κονδύλης:

“Ήρθαμε εδώ για να δοκιμάσουμε τις καινούριες σκούπες και σκεφτόμαστε τις Κυριακές να πηγαίνουμε στις γειτονιές με εθελοντές και να καθαρίζουμε, για να βάλουμε και τη νέα γενιά στη διαδικασία. Να μπει στη συνείδησή τους, ότι η καθαριότητα είναι ευθύνη όλων μας. Οι σκούπες δουλεύουν χωρίς ρεύμα και καθαρίζουν εύκολα τα πάντα, χωρίς σακούλες και αναλώσιμα”

Αρτέμης Καραμολέγκος: 

“Δεν αφήνουν τίποτα, απλά πρέπει οι υπάλληλοι να μάθουν καλά τη λειτουργία τους να τις χρησιμοποιούν σωστά και να τις προσέχουν. Μαζεύουν ακόμη και τα χαλίκια. Θα αδειάζουν τα σκουπίδια από την ειδική θήκη της σκούπας σε όποιο κάδο βρουν μπροστά τους, χωρίς να τα φορτώνουν σε σακούλες…”

O δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Αρτέμη Καραμολέγκο "τεστάρουν" τις σκούπες νέας γενιάς, πριν βγουν στα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης.

 

Ο δήμαρχος Αλίμου εξηγεί στους δημότες πως λειτουργούν οι νέες σκούπες
Πολύς κόσμος στο παζάρι, πολλά σκουπίδια

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.