Όργιο Ανευθυνότητας στο Άλσος Περραιβού της Ηλιούπολης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η καθαριότητα, η  υγεία και η  ευπρέπεια  της πόλης μας είναι  υποχρέωση και καθήκον όλων μας. Κάποιοι αδιαφορούν για όλα αυτά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η “διευκόλυνση τους”.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η κατάσταση στο Άλσος Περραιβού που, όπως  φαίνεται στη φωτογραφία, κάποιοι ασυνείδητοι αδιαφορώντας για την υγεία των περίοικων και την ασφάλεια των παιδιών πέταξαν μπάζα, άχρηστα αντικείμενα κ.λπ.

Ο Δήμος  δεν πρόκειται να επιτρέψει τέτοιες  πρακτικές που αδιαφορούν  για τη πόλη μας, θέτουν  σε κίνδυνο τη ζωή μας και  προκαλούν  μεγάλο  κόστος , αφού πλέον για να μεταφέρουμε μπάζα στη χωματερή πρέπει να πληρώσουμε, και το κόστος επιμερίζεται σε όλους τους δημότες.

Οι  παραβάτες  που  ρυπαίνουν  τη πόλη  μας θα  κληθούν να πληρώσουν  το  κόστος  αλλά και  να  καταβάλουν  τα πρόστιμα που  προβλέπονται. Όποιος έχει μπάζα είναι  υποχρεωμένος  να τα τοποθετεί σε ειδικές σκάφες και  να φροντίζει  για την  απομάκρυνση τους.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες μας, ο Δήμος θα τοποθετήσει  ικανό αριθμό τέτοιων «σκαφών» σε διάφορα σημεία της πόλης. Επίσης, θέτει στη διάθεσή τους ικανό αριθμό «σκαφών» για την εξυπηρέτησή τους.

Με  νεότερο δελτίο τύπου θα γνωστοποιήσουμε τα σημεία πού θα τοποθετηθούν και το τηλέφωνο επικοινωνίας των δημοτών με τον Δήμο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.