Αιμίλιος Τζήρος – Reborn @ Reboot




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την περίοδο 12 Σεπτεμβρίου – 12 Οκτωβρίου 2014, ο Αιμίλιος Τζήρος θα παρουσιάσει στο Bar Reboot ορισμένα από τα έργα του που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια κάτω από τον τίτλο “Reborn”.

Από την Παρασκευή 12/9 στο χώρο θα εκτίθενται έργα ζωγραφικής και digital prints, τα οποία χαρακτηρίζονται κυρίως από το συνδυασμό της γραφιστικής και της τέχνης του δρόμου (street art) αφήνοντας κάθε φορά, έμμεσα ή άμεσα, να εννοηθεί ένα πολιτικό ή κοινωνικό μήνυμα. Τα υλικά καθώς και οι τεχνικές που έχει επιλέξει ο καλλιτέχνης να χρησιμοποιήσει ποικίλουν ανάλογα με την θεματολογία. Ακριλικά, μολύβια, spray, μαρκαδόροι, εκτυπώσεις και stencil είναι μερικά από αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί στα έργα του.

Σπούδασε Graphic Design το οποίο αποτελεί την βασική του δραστηριότητα, ενώ δεν παρέλειψε ποτέ την παράλληλη ενασχόληση του τόσο με την ζωγραφική όσο και με την μουσική παραγωγή.

Σημαντικές επιρροές για τον ίδιο έχουν υπάρξει καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης όπως οι: Shepard Fairey (graphic designer, illustrator), David Carson (graphic designer), Banksy (graffiti artist, political activist, film director, painter), Storm Thorgerson (graphic designer), Neville Brody (graphic designer, typographer).

Διάρκεια Έκθεσης: 12 Σεπτεμβρίου – 12 Οκτωβρίου
Ώρες Λειτουργίας : 18:00 – 01:00
Γενική είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Reboot
Λεωφ. Ιωνίας 75, Άλιμος
τηλ.: 213 0280269
site: www.facebook.com/RebootAthens

Αιμίλιος Τζήρος
κιν.: 6972844545
email: [email protected]
site: www.emiliostziros.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.