Άλλαξε… look η ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου
Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Αγ. Δημητρίου www.dad.gr

Το διαδίκτυο δεν ανήκει πλέον στη σφαίρα της νέας τεχνολογίας. Αποτελεί ένα καθημερινό αναγκαίο εργαλείο ενημέρωσης, πληροφόρησης, γνώσης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας των πολιτών.

Στην προσπάθειά μας να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εργαλείο αυτό για το Δήμο μας, δημιουργήσαμε μια νέα ιστοσελίδα πιο φιλική για τον χρήστη, σε περιβάλλον αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένο.

Ζητάμε την κατανόησή σας σε πιθανές ελλείψεις που μπορεί να έχει η νέα μας ιστοσελίδα, κατά το πρώτο διάστημα της λειτουργίας της. Η ενημέρωσή της, όχι μόνο για τα τρέχοντα θέματα, αλλά και σε γενικότερο αρχειακό υλικό θα είναι συνεχής, ώστε στην πορεία να εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων που θα μπορεί να ανατρέξει ο πολίτης για κάθε θέμα που αφορά στο Δήμο.

Στην πορεία αυτή κάθε υπόδειξη, παρατήρηση και συμβουλή που μπορείτε να μας δώσετε θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη δυναμική διαμόρφωση της ιστοσελίδας μας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων εργαλείων Επικοινωνίας με τους πολίτες δημιουργήσαμε και ενεργοποιήσαμε και την επίσημη σελίδα του Δήμου Αγ. Δημητρίου στο facebook για έναν πιο άμεσο και εξελιγμένο τρόπο ενημέρωσης. Καλή πλοήγηση!


Η Δήμαρχος

Μαρία Ανδρούτσου 
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.