Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και κρατήθηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος Κ. Κόκκορης μετά από ύβρεις και απειλές που εξαπέλυσε στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης “Η Γλυφάδα μας”




AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:
Ο πανικός και η αμετροέπεια είναι κακός σύμβουλος, ιδίως τις παραμονές διεξαγωγής εκλογών. Δυστυχώς ο απερχόμενος δήμαρχος Γλυφάδας διακατέχεται και από τα δύο.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, μπήκε, μαζί με άλλους, με ύφος και στιλ χούλιγκαν των γηπέδων στο εκλογικό κέντρο του δημοτικού συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”, υβρίζοντας και απειλώντας τους πάντες. Υπάρχουν και μάρτυρες και φωτογραφίες που αποδεικνύουν την πρωτοφανή αυτή προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής έντασης.
Για τον λόγο αυτό οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατήθηκε μέχρι αργά το βράδυ.
Ο κ. Κόκκορης προφασίστηκε ως λόγο για την εισβολή του διανομή έντυπου υλικού εναντίον του, η οποία ποτέ δεν έγινε. Μακάρι να είχε δείξει ανάλογη ευαισθησία για τα χιλιάδες φυλλάδια, με χυδαία και συκοφαντικά κείμενα, που διανεμήθηκαν σε όλη τη Γλυφάδα καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου – πολλές φορές από πρόσωπα που συνδέονται με τον κ. Κόκκορη – με εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας” και προσωπικά εναντίον του Γιώργου Παπανικολάου.
Ο κ. Κόκκορης κλείνει την προεκλογική του εκστρατεία χθες βράδυ με παράνομα βεγγαλικά και σήμερα με μία παράνομη εισβολή.
Οι πρακτικές του, που δεν γίνονταν ούτε στα κομματικά καφενεία της δεκαετίας του ’80, ανήκουν στο παρελθόν. Εκεί θα ανήκει από αύριο το βράδυ και ο κ. Κόκκορης, με την ψήφο όλων των Γλυφαδιωτών, που θέλουν να δουν την πόλη τους να ζωντανεύει και τη ζωή τους να καλυτερεύει.
Γιώργος Παπανικολάου
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και κρατήθηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος Κ. Κόκκορης μετά από ύβρεις και απειλές που εξαπέλυσε στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης “Η Γλυφάδα μας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.