Σπύρος Πανάς:”Πετύχαμε μία καθαρή νίκη”




Στις 18 Μαΐου, η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πέτυχε μια καθαρή νίκη.
Για τη νίκη αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν μαζικά στην εκλογική διαδικασία.

Κόντρα στη λάσπη, τις συκοφαντίες και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις που κυκλοφόρησε ο συνδυασμός του κ. Κωνσταντέλλου τις τελευταίες ημέρες, με σκοπό να εξαπατήσει τους συμπολίτες μας και να τους υφαρπάξει την ψήφο, οι δημότες μας ανέδειξαν πρώτους, με σημαντική διαφορά από το δεύτερο συνδυασμό.

Με το αποτέλεσμα αυτό, κάναμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά. Απομένει όμως ένα ακόμη καθοριστικό βήμα, ώστε η προσπάθεια μας να ολοκληρωθεί, προς όφελος όλης της πόλης.

Η πρώτη μας νίκη οφείλεται αφενός στο έργο που έγινε στην πόλη μας τους προηγούμενους 24 μήνες. Αφετέρου, στη φιλοσοφία συναίνεσης, σύνθεσης και συνεργασίας με την οποία ως παράταξη πορευθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Σε αντίθεση με την παράταξη του κου Κωνσταντέλλου, που από την πρώτη στιγμή επένδυσε στο διχασμό της τοπικής κοινωνίας και το διαχωρισμό των συμπολιτών μας με βάση τον τόπο κατοικίας τους. Στην τακτική αυτή επιμένει ακόμη και σήμερα , επιχειρεί εκ νέου να διχάσει τους κατοίκους της πόλης μας, προκειμένου να επιτύχει την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής.

Οι πολίτες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εμπιστεύθηκαν το Σπύρο Πανά και την Α.ΚΙ.Β.Β.Β. γιατί στο πρόσωπό μας αναγνώρισαν ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα , επενδύοντας πάνω από όλα στην ενότητα όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης. Πάνω από κόμματα, παρατάξεις, προσωπικά συμφέροντα και επιδιώξεις.
Παράγοντας έργο, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, προστατεύοντας την οικιστική φυσιογνωμία της πόλης μας.
Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής, απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ανεξάρτητα σε ποια παράταξη ή κόμμα ανήκουν, ανεξάρτητα από το ποιον υποψήφιο Δήμαρχο ή δημοτικό σύμβουλο ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, ζητώντας τους να επιλέξουν στις 25ης Μαΐου:
• το Δήμαρχο εκείνο και την παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της πόλης και την αξιοποίηση όλων των δυνάμεών της, χωρίς διακρίσεις
• το Δήμαρχο και την παράταξη που με το πρόγραμμα και το έργο τους μπορούν να εγγυηθούν χρηστή και διαφανή διαχείριση για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας
• το Δήμαρχο και την παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί ότι η πόλη μας θα παραμείνει και στο μέλλον Κηπούπολη. Μια «πράσινη πόλη», με ανθρώπινες γειτονιές και σύγχρονες υποδομές.
Την Κυριακή 25 Μαΐου προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, επιλέγουμε ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΟ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Επιλέγουμε να ζούμε σε μια πράσινη πόλη με ανθρώπινες γειτονιές και σύγχρονες υποδομές, κι όχι σε μια άναρχη Τσιμεντούπολη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.