Κλαίρη Μπακαλίδου – “πως σώσαμε το λόφο Πανί” (VIDEO)




Kλαίρη Μπακαλίδου – πολιτικός μηχανικός – πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Πανί» και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:

“Με προσπάθεια μόνο των δημοτών και καμία συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής έχουμε αποφύγει την οικοπεδοποίηση ενός τμήματος του λόφου Πανί, έχουμε πάρει απόφαση από το Συμβούλιο Επικρατείας και να παραμείνει πράσινος ο λόφος”.
Αν δεν κάναμε αυτή την προσπάθεια θα βλέπαμε τώρα εδώ χτισμένα σπίτια.

Η Κλαίρη Μπακαλίδου υποψήφια με τον συνδυασμό ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Η Κλαίρη Μπακαλίδου υποψήφια με τον συνδυασμό ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ζω στον Άλιμο από το 1967. Σπούδασα πολιτικός μηχανικός και είμαι μητέρα της Μαριάντας και της Έλενας. Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας με κύριο αντικείμενο θέματα Πολεοδομίας και Χωροταξίας.

Ο Άλιμος του 1967 ήταν  ένα    μαγεμένο  παραλιακό προάστιο   που  αν υπήρχε όραμα  θα είχε διατηρήσει το χαρακτήρα του και δεν θα είχε μεταλλαχθεί σε ένα «άχρωμο» Δήμο . Την περίοδο που η Αθήνα παραδόθηκε στα χέρια της αντιπαροχής,  η λειτουργία του αεροδρόμιου με την επιβολή του  περιορισμού του  ύψους,  «προστάτευσε»  τον  Άλιμο. Και όταν η μεταγενέστερη  Αθήνα προσπαθούσε «να μαζέψει» τις συνέπειες της αντιπαροχής, η  Δημοτική Αρχή μη λαμβάνοντας  καμιά μέριμνα για το περιβάλλον,  προχώρησε σε μια άναρχη και χωρίς υποδομές  ανάπτυξη του τόπου μας. Έτσι η  αγάπη μου για τον τόπο μας , με οδήγησε εδώ και οκτώ χρόνια στον αγώνα που κάναμε πλήθος δημοτών για την αποτροπή της οικοπεδοποίησης του  λόφου Πανί και τη  διασφάλιση του μεγαλύτερου πυρήνα πρασίνου στον Άλιμο.

Σε μια κρίσιμη περίοδο  για τον  τόπος μας όπου  η ποιότητα της ζωής μας είναι ακόμη πιο σημαντική και  οι ανατροπές  μπορεί να είναι ραγδαίες ,  απαιτείται όραμα,  εγρήγορση και γνώση. Γνωρίζοντας ότι  η  τοπική αυτοδιοίκηση θα διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις του  Δήμου μας,  θα ήθελα   με γνώμονα  τη γνώση και την αγάπη για τον τόπο μου,  να δοκιμάσω    ένα πιο δύσκολο και επιτελικό ρόλο, αυτό του Δημοτικού Συμβούλου επιλέγοντας το συνδυασμό  Άλιμος όλοι μαζί  δίπλα στον Νίκο Τσαμπαρλή.

ΚΛΑΙΡΗ ΜΠΑΚΑΛΙΔΟΥ
Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με τον συνδυασμό ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.