Κεντρική Ομιλία Ανδρέα Κονδύλη: «Γιατί Αγαπώ τον Άλιμο και τι ονειρεύομαι για αυτόν» (VIDEO)




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μια όμορφη βραδιά με πολλές εκπλήξεις παρακολούθησαν οι αμέτρητοι Αλιμιώτες που έδωσαν το «παρών» στην κεντρική ομιλία του Ανδρέα Κονδύλη, επικεφαλής της ανεξάρτητης κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο» την Τετάρτη 14 Μαΐου.
Από τις 7:30 το απόγευμα η οδός Θουκυδίδου είχε πλημμυρίσει εντυπωσιακά από κόσμο και τη ζωντανή μουσική του jazzσυγκροτήματος LMI.
Λίγο μετά τις 8:00 οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα συγκινητικό βίντεο για τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη και αμέσως μετά δύο μικρές Αλιμιώτισσες, η Μελίνα και η Βίβιαν, μαθήτριες δημοτικού, τραγούδησαν ένα τραγούδι για τον Άλιμο γραμμένο ειδικά για την εκδήλωση από τη γνωστή ηθοποιό Μαρίνα Καλογήρου.
Τη σκυτάλη πήρε αμέσως μετά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Σήμερα δεν θέλω να υποσχεθώ, θέλω μόνο να σας πω γιατί Αγαπώ τον Άλιμο και τι ονειρεύομαι για αυτόν».
Στα 15 λεπτά που ακολούθησαν, ο Ανδρέας Κονδύλης έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία της πόλης, όπου ζουν άνθρωποι από το 3.000 π.Χ., και περιέγραψε το όραμά του για τον Άλιμο.
«Αγαπώ τον Άλιμο, γιαυτό ασχολούμαι τόσα χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και γιαυτό είμαστε όλοι εδώ απόψε! Γιατί Αγαπάμε τον Άλιμο και έχουμε ένα όνειρο για την πόλη μας. Αν μου ζητούσε κάποιος να συνοψίσω αυτό το όνειρο σε μία φράση,θα έλεγα:σε 5 χρόνια να μη λέμε στον Άλιμο: ‘Κοιτάχτε το Φάληρο, έτσι πρέπει να γίνουμε’, αλλά να λένε οι άλλοι ‘κοιτάχτε τον Άλιμο, έτσι πρέπει να γίνουμε’! Αυτό είναι το όνειρό μας για την πόλη μας και δεν θα ησυχάσουμε εάν δεν το πετύχουμε!».
Στο τέλος της συγκινητικής ομιλίας του, ο Ανδρέας Κονδύλης παρουσίασε όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και κάλεσε τους συμπολίτες του να «οργώσουν τον Άλιμο τις επόμενες 3 ημέρες», ώστε ο συνδυασμός «Αγαπώ τον Άλιμο» να κερδίσει τις εκλογές και να αλλάξει ο Άλιμος.
«Πείτε σε φίλους και γείτονες ότι χρειάζεται συμμετοχή. Ο τόπος μας δεν θα πάει μπροστά με την αποχή και την αδιαφορία. Εάν κάτσουμε στην άκρη και σταυρώσουμε τα χέρια δεν θα αλλάξει τίποτε. Μόνο με τη συμμετοχή και τον αγώνα προχωράει ο κόσμος. Καλό αγώνα, λοιπόν! Με τη νίκη! Αγαπώ τον Άλιμο» έκλεισε ο Ανδρέας Κονδύλης καταχειροκροτούμενος με ενθουσιασμό.
Στην ομιλία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το Γιάννη Σγουρό (Κώστας Αλάσσας, Γιώργος Μαργαρίτης, Νίκος Κασκαβέλης, Δημήτρης Τζιαβάρας), με τον Γιώργο Κουμουτσάκο (Μαργαρίτα Κορωναίου) και με τον Αντώνη Γάκη (Μαρία Ρούσσου, Αναστασία Τσεκούρα, Γιάννης Συρράκος, Ζαχαρίας Μπασίας), καθώς και ο γνωστός Αλιμιώτης Γρηγόρης Λαμπράκης

.

\

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.