Μαρίνα Φρίμη – Κουτούβαρη και Πέτρος Καραβατάς – θεία και ανηψιός “Αγαπούν τον Άλιμο” (VIDEO)




 

(Φρίμη – Κουτούβαρη Μαρίνα>σύντομο βιογραφικό)

Γεννήθηκα στο Ναύπλιο, και από την ηλικία των 2 ετών και μέχρι σήμερα ζω και δραστηριοποιούμαι στον Άλιμο. Είμαι συνταξιούχος της ΟΤΕ Α.Ε. και τα τελευταία 6 χρόνια της καριέρας μου ήμουνα Προϊσταμένη Λογιστηρίου στην Infote. Επίσης έχω έναν γιο 32 ετών.Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να θέσω υποψηφιότητα με την παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο» με επικεφαλής τον Ανδρέα Κονδύλη, γιατί πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω σε τομείς που αφορούν τα παιδιά (παιδεία, αθλητισμός, πολιτισμός). Με την πείρα που έχω στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης, μπορώ να εγγυηθώ ότι ούτε ένα ευρώ δεν θα πάει χαμένο αλλά θα επενδυθεί στους αντίστοιχους τομείς, σεβόμενη τα τέλη που καταβάλουν οι δημότες μας.Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Ανδρέα Κονδύλη, γιατί εκτός από πρωτοποριακές ιδέες, έχει και την οργανωτική ικανότητα να τις πραγματοποιήσει. Αυτή η ικανότητά του θα εξασφαλίσει την επιτυχία στους στόχους που θα βάλει, δεδομένης την αγάπη του για τον Άλιμο.

Με την ενεργή βοήθειά σας, όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε, για να κάνουμε καλύτερο τον Άλιμο και να διεκδικήσουμε την ποιότητα ζωής που μας αξίζει!

marinapetros

 

Πέτρος Καραβατάς

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άλιμο. Φοίτησα στο 3ο Λύκειο Αλίμου και εργάζομαι στην εταιρεία MEDI SEI.Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Νίκα που είναι καθηγήτρια Μαθηματικών και φέτος γίναμε πρώτη φορά γονείς.Από το 1993 μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ήμουν αθλητής στο ποδοσφαιρικό τμήμα της τοπικής ομάδας Α.Ο.Τ. Αλίμου και συμμετείχα ενεργά σε όλες τις ανόδους της από την κατηγορία Γ΄ Αθηνών μέχρι την Γ΄ Εθνική όπου αγωνίζεται φέτος.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στο πλευρό του Ανδρέα Κονδύλη γιατί πιστεύω ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από φρέσκες ιδέες και νέα πρόσωπα. Έχω όρεξη για δουλειά και θέληση να βοηθήσω ενεργά τους συμπολίτες μου.

 

http://youtu.be/PYGEFoAWR4U

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.