4ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού – Αργυρούπολης (EIKONEΣ)




Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης με τη συνεργασία του Ποδηλατικού Συλλόγου Αργυρούπολης υλοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 04/05/2014 τον 4ο Ποδηλατικό Γύρο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Περισσότεροι από 800 ποδηλατιστές μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν και συνάμα ένα μήνυμα για ένα μέσο εναλλακτικής μετακίνησης μέσα στην πόλη μας.

Η πλατεία Βάρναλη γέμισε από κόσμο κάθε ηλικίας, μιας και είχε οριστεί ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού των ποδηλατιστών.

Η διαδρομή των 6.5χμ. μέσα στις γειτονιές της Αργυρούπολης και του Ελληνικού ήταν σχετικά εύκολη και προσιτή και έτσι όλοι οι αθλούμενοι κατέληξαν στον τερματισμό σαν μια μεγάλη παρέα.

Ποδηλατιστές του Π.Α.Σ είχαν δημιουργήσει μια ασπίδα προστασίας έτσι ώστε κάνεις να μην μπορεί να ξεφύγει από την ομάδα, αφού άλλωστε η ουσία του γύρου ήταν η ψυχαγωγία και η άθληση και όχι ο ανταγωνισμός.

Η ποδηλατοδρομία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια αφού όλα είχαν προβλεφθεί μέχρι την παραμικρή τους λεπτομέρεια. Ένα ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο χορηγία του Ιατρικού Κέντρου Π.Φαλήρου ήταν σε ετοιμότητα να επέμβει σε περίπτωση ανάγκης και μαζί με δύο γιατρούς και τη νοσηλεύτρια του Οργανισμού ακολουθούσαν την ποδηλατοπορεία. Επίσης όλο το προσωπικό του ΟΝΑΔΕΑ, του δήμου και οι εθελοντές πολίτες εξασφάλισαν την αδιάκοπη και με ασφάλεια κυκλοφορία των ποδηλάτων στους δρόμους της πόλης μας.

Αναμνηστικά Διπλώματα και νερά μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες και ακολούθησαν κληρώσεις με πλούσια δώρα τα οποία ήταν χορηγίες των: e-BIKER, FITHERS ATHANASOPOULOS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ENERGIZER, BIKE ME, Δ.Α.Σ.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την σημαντική παρουσία της Τροχαίας Ελληνικού και του αστυνομικού τμήματος Αργυρούπολης με το προσωπικό και τα οχήματά τους.

Η μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων μας δίνει δύναμη και είναι κάτι που δηλώνει ότι πρέπει όχι μόνο να συνεχίσουμε αλλά και να διευρύνουμε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις, γιατί για όλους μας το ποδήλατο εκτός από εναλλακτική μορφή μετακίνησης είναι και αγάπη για τον αθλητισμό.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.