Παίρνουν από τα τηλέφωνα του δήμου και καλούν τον κόσμο να πάει στην προεκλογική συγκέντρωση του Ορφανού;




Aν ισχύει το περιστατικό που καταγγέλλει ο Νίκος Αλβανός (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Κονδύλη ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ) τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι να αντιδράσουν από κοινού γιατί το προεκλογικό παιχνίδι δεν παίζεται με ίσους όρους.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του τον πήρε κάποια κοπέλα από τηλέφωνο που ανήκει στον δήμο Αλίμου και τον προσκάλεσε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θάνου Ορφανού που θα γίνουν στις 28 Απριλίου, στο Άνω Καλαμάκι.

Έπεσε όμως πάνω σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο αντίπαλης παράταξης! Διαβάστε τι γράφει στο facebook ο Νίκος Αλβανός:

Ώρα 10:24 σήμερα το πρωί και χτυπά το κινητό μου τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής, μια ευγενική γυναικεία φωνή με προσκαλεί, με εντολή του κ.Δημάρχου Αλίμου (”θα χαρεί πολύ να σας δει”, μου είπε) στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του. Μέχρις εδώ όλα καλά. Απολύτως θεμιτό. Πάμε τώρα στα περίεργα: 1) Όταν ρώτησα το όνομα της κυρίας που συνομιλούσα αρνήθηκε να μου το πει και περιορίστηκε στο ότι είναι κάποια προσωρινή υπάλληλός του. 2) Όταν ρώτησα την ευγενική κυρία αν γνωρίζει το όνομά μου, μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει και ότι απλά τηλεφωνούσε από κάποια λίστα κινητών τηλεφώνων που της έδωσαν 3) Κοιτώντας μετά την συνδιάλεξη τον αριθμό κλήσης, είδα ότι ανήκε στον Δήμο Αλίμου (2109831087).
Επειδή κατά καιρούς έχουν υπάρξει λαλίστατοι σχολιαστές των πάντων στις διάφορες τοπικές ηλεκτρονικές σελίδες, θα αναμένω με αγωνία το σχόλιό τους.
(Θεωρώ περιττό να πω ότι είναι στη διάθεση οποιουδήποτε η τηλεφωνική κλήση μέσω του κινητού μου -ημέρα, ώρα, αριθμός κλήσης κ.λ.π-).
Θα μπορούσε κάποιος να θέσει πολλά ερωτήματα προς τον αγαπητό κ.Δήμαρχο. Δεν θα το κάνω. Αφήνω τα συμπεράσματα σε σας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.