Γιατί «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ», γιατί Ελένη Μπελιά




Α DSC03113 α

(Θεμιστοκλής Δαλέζιος )

Η παρέμβαση στα όσα συμβαίνουν γύρω μας και επηρεάζουν τη ζωή μας  δεν είναι δουλειά κάποιων ειδικών. Όλοι μας, άνδρες και γυναίκες εργαζόμενοι και άνεργοι, ανεξάρτητα καταγωγής, μόρφωσης και ηλικίας, μπορούμε να πάρουμε την υπόθεση της πόλης στα χέρια μας. Για να έχουμε ένα Δήμο με συλλογική δράση, κοινωνική προσφορά, καθημερινό πολιτισμό.

Το «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» με αυτές τις αρχές πορεύτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Με αυτές θα πορευτεί και αύριο σαν διοίκηση στο Δήμο. Διοίκηση που θα έχει στο προσκήνιο τους ίδιους τους πολίτες και όχι τους κάθε λογής παράγοντες και δημοσιοσχεσίτες. Με δήμαρχο την Ελένη Μπελιά, την Καλαμακιώτισσα με την ευρύτερη αναγνώριση και αποδοχή, γνωστή για τους αγώνες της για ένα καλύτερο σχολείο και μια ανθρώπινη πόλη.

………………………………

Ο Θεμιστοκλής Δαλέζιος γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα. Σπούδασε Τοπογράφος και για αρκετά χρόνια δούλεψε σε τεχνικά γραφεία στην Αθήνα και την Τήνο. Από το 1985 έως το 2010 εργάστηκε στην Αγροτική Ασφαλιστική. Δημοσιογραφεί σε αθηναϊκά και κυκλαδικά έντυπα. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Αλίμου και ιδρυτικό μέλος του «ΑΝΩ–ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.