Καλλιτεχνική απασχόληση των παιδιών τα Σαββατοκύριακα στο Γαλαξία




Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης ξεκίνησε ένα πρωτοποριακό πολιτιστικό πρόγραμμα απασχόλησης, προσφέροντας την ευκαιρία στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά, δίνοντας ταυτόχρονα, στους γονείς τον προσωπικό χρόνο που αναζητούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι γονείςέχουν τη δυνατότητα να αφήσουν τα παιδιά τους στους έμπειρους παιδαγωγούς του Πολιτιστικού Οργανισμού, στο Δημοτικό Πολυχώρο Γαλαξία, οι οποίοι θα αναλάβουν την αποστολή να τα οδηγήσουν σε ένα ευχάριστο ταξίδι καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Το πρόγραμμα «Καλλιτεχνική Απασχόληση στο Γαλαξία» είναι ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, καλλιτεχνικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Τα παιδιά μπορούν να παραμείνουν στο Πολυχώρο Γαλαξία κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, περνώντας ευχάριστα την ώρα τους, αναπτύσοοντας τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, με δραστηριότητες όπως η ζωγραφική, το παιχνίδι, ο χορός και τα παραμύθια.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως 40 παιδιά από 3-8 ετών υπό την επίβλεψη των καταρτισμένων παιδαγωγών. Η έισοδος καθώς και η ώρα προσέλευσης και αποχώρησης θα είναι ελεύθερη.

Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης του προγράμματος (ημέρα/μήνας)

29/3, 30/3, 5/4, 6/4, 12/4, 13/4, 26/4, 3/5, 4/5, 31/5, 1/6, 7/6. 8/6

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.