Aγώνας ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας στο Πανόραμα Βούλας (VIDEO)




Με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης  γίνεται την Κυριακή ο αγώνας ορεινού τρεξίματος (Trail Run) και αγώνας ορεινής ποδηλασίας (mountain bike), που διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή του XTERRA Greece στο Πανόραμα Βούλας (Κρεμαστός Λαγός).

Ο αγώνας θα δώσει δυνατότητα σε δρομείς και ποδηλάτες να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή. Ο αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει 2 επιλογές αποστάσεων, 6,5 & 15 χιλιομέτρων. Ο αγώνας ποδηλασίας θα περιλαμβάνει 2 επιλογές αποστάσεων 15 & 30 χιλιομέτρων. Οι διαδρομές μέσα σε δασικούς δρόμους και βατά μονοπάτια της περιοχής θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή και στα δύο αγωνίσματα δεν είναι υποχρεωτική. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν ανάμεσα στους δύο αγώνες ή και τους δυο.

Με σύνθημα «Ζήσε Περισσότερα» η XTERRA καλεί ανθρώπους όλων των ηλικιών να συμμετέχουν, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και να παραμείνουν ενεργοί με τον αθλητισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.xterragreece.com.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.