Γιατί εκατοντάδες γονείς και μαθητές εμπιστεύονται τα φροντιστήρια “αξία” Γλυφάδας




Ο Μάιος είναι ο μήνας των Πανελλαδικών αλλά και ενδοσχολικών εξετάσεων. Είναι και ο μήνας που οι περισσότεροι γονείς ξεκινούν την αναζήτηση κάποιου φροντιστηρίου για τη θερινή περίοδο αλλά και για την επόμενη σχολική χρονιά.

Τα φροντιστήρια στη Γλυφάδα που έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των γονέων και μαθητών ως τα πλέον αξιόπιστα ανήκουν στον Εκπαιδευτικὀ όμιλο “αξία” !

Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους  τα φροντιστήρια “αξία” μετρούν εκατοντάδες επιτυχόντες και δεκάδες αριστούχους, γεγονός που αποτελεί επιστέγασμα των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους.  Μάλιστα από το 2023 λειτουργεί και σε καινούριο υπερσύγχρονο κτίριο επί της οδού Γούναρη 119 για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της Άνω Γλυφάδας.

Η μεγάλη αύξηση των μαθητών και των επιτυχιών είναι αποτέλεσμα της φυσιογνωμίας και των αρχών της “αξίας”. Δείτε τι αναφέρουν κάποιοι από τους αριστούχους της “αξίας” το 2023:



Λιβιτσάνος Κωνσταντίνος, 3ο Λύκειο Γλυφάδας, Χημικό Αθήνας ΕΚΠΑ, 18959 μόρια

“Έκανα στο φροντιστήριο αυστηρή προετοιμασία από τη Β΄ Λυκείου για τις Πανελλαδικές. Προετοιμάστηκα με πολύ απαιτητικά θέματα στα διαγωνίσματα και έτσι ένιωθα άνετος στη διαχείριση της ύλης και του χρόνου των επαναλήψεων. Το άριστα ήταν αποτέλεσμα μεθοδικού διαβάσματος, ίσως και μιας κλίσης στα μαθήματα, αλλά πολύ σημαντική ήταν και η σωστή καθοδήγηση και ενθάρρυνση από τους καθηγητές. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί ο βαθμοί σε Μαθηματικά: 19.7, Φυσική: 20, Χημεία: 19.1΄ αλλά και Έκθεση 16.1 ήρθαν μετά από πολύ κόπο.”

Στέλλα Γκουρτσούλη: Κατάφερα και πέτυχα το όνειρο μου και την πρώτη μου επιλογή

“Η αλήθεια είναι πως αισθανόμουν ασφαλής όσον αφορά το γνωστικό κομμάτι. Είχαμε εξαντλήσει με τους καθηγητές μου κάθε μορφής άσκηση. Μάλιστα τόσο στην Έκθεση, όπου είχαμε γράψει ακριβώς το ίδιο θέμα στο φροντιστήριο, όσο και στην Χημεία το Δ’ θέμα ήταν ίδιο με το τελευταίο προσομοιωτικό του Απριλίου. Αυτό μου δημιούργησε περισσότερη αυτοπεποίθηση και μου ανέβασε την ψυχολογία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου  και την υπεύθυνης Σπουδών Μαρία Κυριακοπούλου που με αγάπη και καλή διάθεση έδωσαν σε όλη αυτή την προσπάθεια άλλο χρώμα. Κατάφερα και πέτυχα το όνειρο μου και την πρώτη μου επιλογή, την Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης. Έγραψα Βιολογία: 19.1, Φυσική: 17.6, Χημεία: 19.8, Έκθεση: 16.5, ενώ κέρδισα και υποτροφία από την Eurobank καθώς συγκέντρωσα τους καλύτερους βαθμούς στο σχολείο μου, το 4ο Γελ Αργυρούπολης.”

Τι είναι αυτό όμως που καθιστά το φροντιστήριο τόσο πετυχημένο;

  • Πρότυπη συγκέντρωση ομοιογενών τμημάτων ( ανώτατο όριο 6 μαθητές)
  • 2ετης προετοιμασία Πανελλαδικών Εξετάσεων με κάλυψη μεγάλης ύλης ήδη από τη Β΄Λυκείου
  • Αξιόπιστοι καθηγητές, συνεργάτες του Ομίλου
  • Ολιστική προσέγγιση του μαθητή και μαθητοκεντρική προσέγγιση. Ομάδα συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού, ψυχολόγοι, καλύπτουν κάθε ανάγκη του μαθητή.

Όπως αναφέρει η Υπεύθυνη Σπουδών και των δυο Φροντιστηρίων ΄΄αξία ΄΄ και νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας Μαρία Κυριακοπούλου

“Στόχος μας να αισθανθεί ο μαθητής την ασφάλεια και την ενθάρρυνση που χρειάζεται για να πετύχει τα όνειρα του. Στα φροντιστήρια μας, οι μαθητές εντάσσονται σε ένα παιδαγωγικό περιβάλλον, ανακαλύπτουν τις κλίσεις τους και έχουν διαρκή καθοδήγηση. Δεν αισθάνονται μόνοι. Από την άλλη οι γονείς, αισθάνονται ασφάλεια. Γνωρίζουν ότι το φροντιστήριο είναι έτοιμο να δώσει λύσεις. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν εκατοντάδες οικογένειες μεγεθύνει το αίσθημα της ευθύνης που έχει όλη η ομάδα της “αξίας”.

Ενημερωθείτε για την φυσιογνωμία της «αξίας» στο καινούριο site: frontistirio-glyfada.gr

1. Γλυφάδα- Τερψιθέα

📮Γεννηματά 13

☎️210-9644541

📩[email protected]

2. Άνω Γλυφάδα (Νέο κτίριο)‼️

📮Γούναρη 119

☎️210-9649801

📩[email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.