Κέφι, χορός, οχήματα εποχής και πολλά λουλούδια στη Γλυφάδα (EIKONEΣ)




Πρωτομαγιάτικη γιορτή, σήμερα, με το μπρίο του Τόνι Σφήνου, τη νοσταλγική ομορφιά των οχημάτων εποχής, τα υπέροχα χρώματα των λουλουδιών και το ανεξάντλητο κέφι των Γλυφαδιωτών! Αυτή η μέρα στη Γλυφάδα ήταν μοναδική και αξέχαστη!


Η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής, στο Δρόμο των Ποιητών, υπήρξε το καλύτερο καλωσόρισμα του Μάη.
“Παρότι σήμερα ο μήνας έχει επτά, εμείς γιορτάσαμε στη Γλυφάδα μας την Πρωτομαγιά – μετά και από την απόφαση της Πολιτείας για την μεταφορά του εορτασμού – με μία εκδήλωση που πλέον έχει καθιερωθεί”, τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και πρόσθεσε:
“Ταξιδέψαμε νοσταλγικά στις προηγούμενες δεκαετίες με την έκθεση διακοσίων και πλέον ιστορικών οχημάτων εποχής, μοιράσαμε δωρεάν γλαστράκια με λουλούδια για να “πιάσουμε τον Μάη”
και ολοκληρώσαμε με μία υπέροχη συναυλία με τον μοναδικό Τόνυ Σφήνο και την παρέα του.
Ευχαριστούμε για μία ακόμη χρονιά για την συνδιοργάνωση τον πρόεδρο Αντώνη Θεοχάρη και τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής.
Ευχαριστώ πολύ τα στελέχη της δημοτικής μας αρχής και τους εργαζομένους μας για τον συντονισμό και την εξαιρετική προσπάθεια και σήμερα. Και του χρόνου να είμαστε καλά”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.