ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον Ξενώνα Μονογονεϊκών Οικογενειών του Ε.Κ.Κ.Α.
Αγαπητές φίλες,

σας ζητούμε να πλέξετε κάτι και να μας το φέρετε στα γραφεία της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο», Δωδεκανήσου 47, στο Άνω Καλαμάκι. Τα πλεκτά σας θα εκτεθούν και θα πωληθούν με τιμή δέκα (10) ευρώ το καθένα, σε ειδική αγορά (μπαζάρ), που θα οργανωθεί την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Ξενώνα Μονογονεϊκών Οικογενειών του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία βρίσκεται στο Κάτω Καλαμάκι.

Πρόκειται για μια προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκινά η κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο» στις δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης που ζούμε.

Ένα σκουφάκι, ένα κασκόλ, δύο καλτσάκια για μωρό πλέκονται εύκολα και γρήγορα. Πλέξτε τα λοιπόν και φέρτε τα στα γραφεία μας μέχρι τις 2 Μαρτίου, έτσι ώστε στις 8 Μαρτίου 2014, ημέρα αφιερωμένη στη Γυναίκα, να παραδοθεί μια σημαντική χρηματική βοήθεια στον Ξενώνα Μονογονεϊκών Οικογενειών στον Άλιμο.

Πολλά ευχαριστώ εκ των προτέρων

για την κατανόηση και τη συμμετοχή σας

«Αγαπώ τον Άλιμο»

Παράδοση πλεκτών: Καθημερινές 10 – 1 πρωί  &  6 – 8 απόγευμα,

Σαββατοκύριακα 10 – 1 πρωί.

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 47, Άνω Καλαμάκι.

Τηλεφωνική επικοινωνία για τυχόν απορίες σας: 6938 706 617.

 

Οι Ξενώνες Υποδοχής και τα Καταφύγια Προστατευμένης Φιλοξενίας του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης προσφέρουν επείγουσα προσωρινή προστατευμένη φιλοξενία σε ευάλωτα άτομα και ομάδες πληθυσμού, όπως έφηβοι, γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας (με ή χωρίς παιδιά), θύματα εκμετάλλευσης, παράνομης εμπορίας και διακίνησης (trafficking), καθώς και σε ενήλικες που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης κοινωνικής ανάγκης. Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας, παρέχεται από εξειδικευμένο προσωπικό φροντίδα, συμβουλευτική, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη. Οι Ξενώνες συνεργάζονται με δημόσιους, εθελοντικούς και ιδιωτικούς φορείς κοινωνικής προστασίας.

Γραφείο: Δωδεκανήσου 47, Άνω Καλαμάκι

www.agapotonalimo.gr

facebook: AΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.