ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αποχώρησε από το συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή η Μαρία Πανούση




panousikolaz

Με επιστολή που έστειλε στο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, η Μαρία Πανούση δηλώνει την αποχώρησή της από το συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή «Άλιμος όλοι μαζί».

 Η Μαρία Πανούση με καταγωγή από τη Χίο έχει συμπληρώσει 30 χρόνια ως δημότης Αλίμου.
        Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το 1982, ενώ από το 2002 άρχισε να έχει ενεργή συμμετοχή και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
        Το 2002, ο τ. δήμαρχος Αλίμου Κων/νος Μαντζουράνης της εμπιστεύτηκε διαδοχικά την προεδρία του Β’ ΚΑΠΗ, του 7ου Νηπιαγωγείου και του 3ου Γυμνασίου Αλίμου.
        Το 2004, αναλαμβάνει με επιτυχία την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Ισότητας και Νεολαίας, καθώς και την ευθύνη για τη διάθεση και διαχείριση του Δημοτικού Θεάτρου «Κάρολος Κουν» παράλληλα με τη διάθεση του Δημοτικού πούλμαν.
Επιπλέον, είναι υπεύθυνη για τον Επιστημονικό-Αθλητικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων, Victor Artant – ΝΙΚΗ, ενώ διατηρεί την προεδρία των ΚΑΠΗ και των σχολείων.
        Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού, μεταξύ άλλων, επιτυγχάνει τη συντήρηση του Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, ο οποίος έχει κηρυχθεί ιστορικό διατηρητέο μνημείο της μεταβυζαντινής εποχής.
        Το 2005, αναλαμβάνει την προεδρία του Α’ & Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου, την αντιπροεδρία του Ε’ Παιδικού Σταθμού και γίνεται υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου όπου και διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία διάφορες εκδηλώσεις με στόχο να συμβάλει αποφασιστικά στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αλίμου.
        Το 2006, επανεκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος Αλίμου και το Μάιο του 2010 εκλέγεται Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ΑΛΙΜΟΥ.
        Η Μαρία Πανούση είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πανούση Ε.Α. Ιπτάμενου Ταξίαρχου της Πολεμικής Αεροπορίας και μητέρα 3 παιδιών.
H EΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Άλιμος,  25 Φεβρουαρίου 2014
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΠΡΟΣ:
Τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Ιωάννη Πέτσα
Κύριε Πρόεδρε,
Σας ενημερώνω ότι από σήμερα δεν ανήκω στο συνδυασμό «Άλιμος – Όλοι Μαζί» του κ. Νίκου Τσαμπαρλή και ανεξαρτητοποιούμαι μέχρι τη λήξη της θητείας μου.
Με τιμή,
Μαρία Πανούση
Δημοτική Σύμβουλος Αλίμου
Κοινοποίηση:
– Δήμαρχος κ. Θάνος Ορφανός
– κ. Νίκος Τσαμπαρλής

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.