Street Fashion Party – Enjoy the fashion ride @ Premier Café




Tο Premier Café στο Καλαμάκι (Αριστοτέλους 39) διοργανώνει αυτή την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου«Street Fashion Party»στις 19:00 και υπόσχεται μία βραδιά γεμάτη στυλ και μουσική!
Δύο ανερχόμενα fashion brands, το NOBODY’S WIFE και το ANGEL’S TOUCH, θα φιλοξενηθούν στον Χριστουγεννιάτικο χώρο του Premier και θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές και χειροποίητες δημιουργίες.
Το Premier Café δημιουργεί fashion ατμόσφαιρα για γυναίκες αλλά και άντρες που θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο και να διασκεδάσουν με στυλ.
Τα Classic Chanel, BloodyDior,και Sweet Prada είναι τα specialdrinks που έχει ετοιμάσει για την βραδιά το Premier Café σε special τιμές (5 euros).
Για το party ετοιμάζονται εκπλήξεις, special τιμές και δώρα για τις πιο fashion χριστουγεννιάτικες αγορές…

H Nobody’s Wife είναι μια μικρή ανεξάρτητη δημιουργική, χειροποίητη εταιρεία που ασχολείται με την μόδα. Δημιουργός της Nobody’s Wife είναι η Claire d. που ήθελε να δημιουργήσει κάτι που θα μπορούσε να φορέσει η ίδια με τεράστια άνεση και που θα ταίριαζε με συνδυασμό σχέση με τον χαρακτήρα της. Η όλη ιδέα για την εμπορική ονομασία προήλθε από ένα τραγούδι…το Nobody’s Wife της Anouk που άκουγε η Claire d. μετά από μια κακή προσωπική εμπειρία που είχε βέβαια ως αποτέλεσμα να βγεί ένα θετικό έργο που κάνει με πάθος.

H Nobody’s Wifeείναι μια grunge, vintage, punk, rock και goth πριγκίπισσα, με στυλ και ρούχα όλων των ειδών ένδυσης με με ειδικότητα σε ξεχωριστά, μοναδικά, handpainted χειροποίητα t-shirt. Η Claire d.έχει δημιουργήσει και το Mental Fashionγια άντρες.
Η Ανθή Αναστασία Φοτινέλη έχει δημιουργήσει το Αngel’s Τouch “γράφοντας” american style έξυπνα και catchy moto πάνω σε t-shirts και φούτερ!

Συνδυάζει ιδέες και εμπνέεται από οίκους υψηλής ραπτικής μέχρι και street fashion. Συνδύαζει ένα x-larget-shirtμε ένα περιτέχνο κολιέ ή πολλά δαχτυλίδια που επίσης τα φτιάχνει η ίδια!
Έτσι απλά δημιουργεί καθημερινά ρούχα σε νέες τάσεις γεμάτα στυλ που θα συναντούσατε στους δρόμους του Los Angelesή σε κάποιο fashionicon

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.