Tα έξυπνα έντυπα της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης




Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ενημέρωσης  τόσο των ιδιοκτητών ζώων όσο και των φιλόζωων που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιο κατοικίδιο. Στόχος μας είναι να αποτρέψουμε καταστάσεις όπου κάποιος αποφασίζει να πάρει π.χ. ένα σκύλο χωρίς να ξέρει τις ανάγκες του ζώου και το ζώο να καταλήγει στον δρόμο ή στην καλύτερη περίπτωση σε ένα μπαλκόνι γιατί τελικά ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.
Θέλουμε όλοι οι ιδιοκτήτες να μάθουν ότι είναι υποχρέωσή τους να μαζεύουν τις ακαθαρσίες του σκύλου τους στην βόλτα.
Θέλουμε να ενημερώσουμε για τα οφέλη της στείρωσης.
Θέλουμε να μειώσουμε τα αδέσποτα στην πόλη μας και όλα τα αδέσποτα που περιθάλπτουμε να βρουν μια παντοτινή οικογένεια. Θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη για όλους! Με πολύ αγώνα και κόπο και χάρη στην βοήθεια εθελοντών και χορηγών καταφέραμε και φτιάξαμε τα δύο εντυπάκια που βλέπετε.
Ζητάμε την βοήθειά σας στο να μπορέσουμε να τα μοιράσουμε. Αν μένετε ή εργάζεστε στην Ηλιούπολη και μπορείτε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας για να μοιράσετε μερικά έντυπα πχ στην πολυκατοικία σας,
σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς, πελάτες σας, συναδέλφους, στον όμορφο νεαρό που θα συναντήσετε με τον σκύλο του στο δρόμο, στην κούκλα γειτόνισσα που πάντα σας άρεσε αλλά δεν βρίσκατε το θάρρος να της μιλήσετε, στο φροντιστήριο του παιδιού σας (πάντα ζητώντας την άδεια της διεύθυνσης), θα ήταν τεράστια βοήθεια!
Ζητείστε επίσης, από τον φαρμακοποιό σας, την κομμώτρια ή τον κομμωτή σας, τον φούρναρη, τον μπακάλη κτλ αν έχει την καλή διάθεση να μοιράσει κάποια από αυτά στους πελάτες του.
Όπου μπορείτε, όσα μπορείτε!
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα στο [email protected] στέλνοντας μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail) για να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια συνάντηση προκειμένου να σας διατεθούν
τα έντυπα. Eυχαριστούμε για τον χρόνο σας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.