Νέα δεδομένα στη δολοφονία του Killah P (Παύλου Φύσσα) – ο Χρυσαυγίτης δολοφόνος ομολόγησε ότι τον πήραν τηλέφωνο για να πάει να σκοτώσει!!!




rapergeito
Τον πήραν τηλέφωνο να πάει να σκοτώσει… Νέα δεδομένα βγαίνουν στο φως από την «ματωμένη» υπόθεση του Κερατσινίου. Ένα τηλεφώνημα απο άγνωστο άντρα ήταν αυτό που έκανε τον 45χρονο Γ.Ρ να μεταβεί  στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, να τραβήξει μαχαίρι και να πάρει τη ζωή του 34χρονου Παύλου Φύσσα.
Ο δράστης (ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού) αν και παραδέχτηκε πως ανήκει στο χώρο της Χρυσής Αυγής – μάλιστα φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είπε στους αστυνομικούς πως επισκεπτόταν πέντε με έξι φορές την εβδομάδα τα γραφεία τοπικής οργάνωσης – έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρός» ή  έχει εμπλακεί και σε άλλες άγριες επιθέσεις με πολιτικό φόντο.
Από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι του στην περιοχή της Νίκαιας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια μηχανή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και φυλλάδια από το χώρο της Χρυσής Αυγής.
Μια αποκάλυψη που δίνει διάσταση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, έρχεται στο φως, αφού ο δολοφόνος φέρεται να ζήτησε από τη σύζυγό του να πετάξει στα σκουπίδια όλα τα στοιχεία που τον συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή.
Τι ομολόγησε η σύζυγος του δολοφόνου στο Κερατσίνι: Αυτά μου ζήτησε να πετάξω στα σκουπίδια λίγο πριν συλληφθεί
 Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής και το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη υπό τον τίτλο «Ο δράστης πέταξε την «κομματική ταυτότητα» στα σκουπίδια», όταν ο δολοφόνος συνειδητοποίησε ότι θα συλληφθεί ενημέρωσε τη σύζυγό του και της ζήτησε να πετάξει στα σπουπίδια τα στοιχεία αυτά. Η ίδια φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι ακολούθησε τις οδηγίες του συζύγου της.. Η σακούλα των σκουπιδιών βρέθηκε και κατασχέθηκε, συνεχίζει το ρεπορτάζ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.